ПриватБанк фінансує закупку палива для сільгоспвиробників Кіровоградщини


ПММ.jpg
ПриватБанк і кіровоградська компанія "Октан-Ойл" уклали угоду про виділення овердрафтового кредиту загальним обсягом майже 2 млн грн.

Як повідомили в банку, компанія, яка є оптовим постачальником палива і ПММ для агропідприємств, має намір використати отримані кредитні кошти на закупівлю палива для забезпечення сільгоспвиробників Кіровоградщини під час проведення жнив.

"ПриватБанк один з небагатьох в Україні банків, в якому сьогодні можна отримати фінансування. Це важливо, коли від ефективності нашої роботи та оперативності поставок залежить якість проведення жнив господарствами регіону", - говорить Юрій Ковальчук, директор підприємства.

Як зазначили в банку, в рамках програми кредитування економіки, кредитами банку вже користуються понад 146 тисяч компаній і підприємств.

"Сьогодні ми  кредитуємо, намагаючись допомогти вітчизняному бізнесу вистояти у непростих економічних реаліях,  - говорить директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Отримати кредит  може будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста та прозора технологія кредитування. Для отримання необхідних коштів достатньо мати рахунок у нашому банку та користуватися іншими сучасними послугами".

Сьогодні Приватбанк пропонує своїм клієнтам унікальну послугу "Гарантовані платежі - кредит під 4%річних".

"Ми пропонуємо унікальне рішення  - це продукт «Гарантований платіж - кредит під 4% річних», який по суті є кредитом під 4% річних, - продовжує Ростислав Масло.- Це система фінансування через надання українським компаніям і підприємцям безресурсних гарантій. "Гарантований платіж"  дозволяє підприємствам залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою 4% річних. Користування послугою “Гарантований платіж” надає змогу оплатити товар частково чи повністю за рахунок наданого банком ліміту фінансування, укладати контракти без попередньої оплати. Підприємство продовжує працювати, не тільки не знижуючи оборотів бізнесу, але й здешевлючи вартість свого товару".

Довідка:
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОКТАН-ОЙЛ» (м Знам'янка, Кіровоградська обл) працює на ринку з 2005 року і займається оптовими поставками паливно-мастильних матеріалів для сільськогосподарських підприємств області.

Коментарі