ПриватБанк запустив «Чугайстера»


Новий чарівний сервіс ПриватБанку роздає подарунки під час кожної оплати онлайн.

Центр електронного бізнесу ПриватБанку розробив нову програму заохочення для всіх, хто оплачує картками онлайн. Тепер, оплачуючи товари та послуги в інтернет-магазинах або Приват24, клієнти отримають безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній. Новий сервіс називається «Чугайстер».
«Щодня через системи електронної комерції ПриватБанку: Приват24, LiqPay та API e-commerce – оплачують картками українських банків товари та послуги понад 700 000 українців, яким ми як заохочення за купівлі даруємо знижки на потрібні послуги або продукцію, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Логістика доставки подарунків проста та зрозуміла як користувачам, так і продавцям: банк забезпечує «виробництво» та адресну «доставку» ваучерів усім користувачам».  
З появою цього сервісу продавці та мерчанти отримали унікальну можливість надати знижки на свої товари мільйонам активних користувачів платіжних карток. Сьогодні в разі оплати онлайн через ПриватБанк можна отримати ваучери на купівлю медіаконтенту в MEGOGO, знижку на купівлю квітів від SunRose, знижку в інтернет-магазинах INTERTOP та «Алло». Як кажуть у банку, скоро список учасників програми, що надають ексклюзивні знижки клієнтам Приват24 та LiqPay, збільшиться в декілька разів. Партнери «Чугайстра» нарешті отримали можливість спілкуватися зі споживачами напряму, без зайвих витрат на виробництво купонів і набридливу рекламу.

Для довідки: Чуга́йстер (Чугайстрин, Лісова людина) – персонаж української міфології. Весела, життєрадісна лісова людина з блакитними очами. Зустрівши в лісі живу душу, Чугайстер не заподіює їй зла, а ввічливо запрошує потанцювати. Кажуть, що Чугайстер вчив майстрів, яким не вдавалася їхня робота. «Чугайстер всякий дар людям дав», – говорили гуцули. Чугайстра також знали як захисника бідних.


Коментарі