На 2000-го першокласника Кіровоградщини чекає подарунок від ЮніорБанку

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку оголосив про проведення акції для першокласників області.

До акції можуть долучитись усі дітки, які у цьому році стануть першокласниками, вже оформили картку Юніора у будь-якому відділенні ПриватБанку та оплатили нею покупки у найулюбленішому магазині, кафе чи кінотеатрі. Юніор, який отримає ювілейну 2000-ну карту, стане щасливим власником подарункового сертифікату на 1000 грн.

“Ми плануємо оголосити переможця акції та вручити подарунковий сертифікат 2000-му першокласнику на урочистій лінійці першого вересня, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Хочеться аби вручення прошло так, щоби наш юніор запам’ятав цей день на все життя. Урочисто, креативно, нестандартно, про що ми обов’язково подбаємо”.

“У цьому році я стану не лише першокласником, але і справжнім юніором, - ділиться враженнями Оленка Мороз, першокласниця Кіровоградської ЗОШ№34, - Ми з мамою уже формили картку Юніора і записались у БізнесШколу. Я мрію вирости і стати заможною, аби допомагати своїм батькам, і ЮніорБанк допоможе мені. Дуже хочу здійснити їх мрію - побачити весь світ власними очима, а не по телевізору”.

Протягом літніх канікул, до 30 серпня, усі майбутні першокласники та їх батьки можуть звернутись до будь-якого із 59 відділень ПриватБанку у Кіровоградській області, оформити картку Юніра та автоматично стати учасником акції.

Тільки у ЮніорБанку дітей навчають як стати успішним, привчають цінувати кожну копійочку, розраховувати свої витрати, заощаджувати. Тут не лише проводять веселі квести, тут навчають та виховують. І неважливо ким і де буде працювати ваша дитина у майбутньому, знання, отримані у ЮніорБанку допоможуть  впевнено розбиратися в банківських послугах та успішно управляти особистими фінансами.

Для того, щоб стати справжнім юніром та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.

Коментарі