ПриватБанк дарує додаткові відсотки кіровоградцям за оформлення строкового депозиту


Депозит.png
ПриватБанк надає можливість отримати додатковий персональний відсоток усім, хто має бажання розмістити строковий депозит. Бажаючі зберегти та примножити свої накопичення можуть оформити вклад під 29% річних у гривні та під 15% річних у доларах і євро.

“Строковий депозит передбачає розміщення клієнтом своїх коштів у банку в межах чітко обумовленого терміну -  3, 6 або 12 місяців. Ми пропонуємо нашим клієнтам стати нашими партнерами та отримати додаткові прибутки, - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник Направлення Заощаджень Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кожен клієнт, який побажає розмістити строковий депозит, отримає надбавку за терміновість вкладу - +5%  до вкладів у національній валюті і +3% за терміновість у валюті”.

У ПриватБанку можна обрати і “Депозит плюс” чи “Стандарт” - під 24% річних у гривні та під 12% річних у доларах і євро, які надають можливість вкладнику достроково розірвати депозитний договір. Всі види депозиту передбачають щомісячну виплату процентів і можливість поповнювати рахунок.

“Вже не один рік я співпрацюю з ПриватБанком, - ділиться кіровоградець  Василь Кочу. - Маю і депозити. По-перше, я зберіг свої заощадження від інфляції та обезцінювання. По-друге - зберігати гроші сьогодні вдома - наражати себе на небезпеку викрадення. Крім того, я ще й отримав непоганий прибуток”.

Аби не помилитись при виборі банку для розміщення депозиту, потрібно особливу увагу звернути на його надійність і стресостійкість в умовах тимчасової нестабільності. Слід вивчити фінансово-економічні показники поточної діяльності фінансової установи, його позиції згідно з авторитетними дослідженнями, динаміку розвитку та новації.

У кінці 2014 року найавторитетніший у світі фінансовий журнал The Banker визнав ПриватБанк “Банком року – 2014” в Україні як банк, що, приклавши значних зусиль, найкраще адаптувався до умов політичної нестабільності в країні та військових дій на Сході України.

Протягом 2014 року ПриватБанк перерахував у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб понад 640,5 млн грн., ставши найбільшим донором Фонду за всю історію його існування. Розмір внеску кожного банку визначається обсягом вкладів населення, а цього року ПриватБанк залишається лідером довіри вкладників. З моменту заснування Фонду гарантування вкладів банк перераховує в нього найбільші внески, фактично виступаючи гарантом надійності заощаджень для клієнтів усіх українських банків.

Нагадаємо, у рамках акції “Депозити без податку” за квітень-травень цього року на Кіровоградщині понад 2 тис. нових клієнтів розмістили у ПриватБанку більш, ніж 40 млн грн депозитних коштів. Наразі загальний депозитний портфель Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку становить 1,25 млрд грн.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua   

Коментарі