Кіровоградські юніори отримали персонального банківського менеджера

Кіровоградські юніори стали VIP-персонами у ПриватБанку та отримали персональних менеджерів.

“Якось на занятті у БізнесШколі до мене звернувся один із юніорів із, здавалося, простим запитанням, - чому мій тато має персонального менеджера, а я - ні? - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сама в цей момент я зрозуміла, що маю виправляти ситуацію. Адже діти - це наше все. І хто може бути найважливішим для нашого Банку, як не наші діти, які в майбутньому стануть нашими справжніми бізнес-партнерами”.

Кожна поважна особа, або як ми звикли їх називати - VIP-персона, має персонального банківського менеджера, який опікується усіма фінансовими справами клієнта. Сьогодні кожен кіровоградський юніор, як справжнісінький VIP-клієнт,  теж отримує персонального банкіра, який не просто опікується картковим рахунком майбутнього заможного українця, але й навчатиме азам фінансової грамотності, управлінню власними коштами, сімейним бюджетом тощо.

“Дитинство - це особливий період. Діти завжди відкриті і щирі. Вони перші вбирають в себе нові віяння, цікавляться новими штучками і розбираються в нових технологіях, - продовжує пані  Вікторія. -  Саме діти, ті хто вже завтра будуватимуть нову державу,  потребують особливого персонального підходу в роботі з ними”.

“Це дуже класно мати персонального менеджера, - ділиться Влад Краснов, юніор ПриватБанку. - Ми навіть стали вже справжніми друзями. Я не соромлюсь звертатись до неї з будь-яких питань. Та й друзям своїм я розповів, що маю особистого менеджера, уявляєте як вони здивувались”.

Для того, щоб стати справжнім юніром з персональним менеджером та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.

Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і впевнено управляти особистими фінансами.

Коментарі