Літо - гаряча пора страхування, стверджують у ПриватБанку

Тепле літнє сонечко спонукає нас до активного відпочинку чи то на морі, чи то у горах. Ми всі намагаємось використати відпустку на повну - пірнаючи у морські глибини чи піднімаючись високо у гори.  Саме тому і пропонує ПриватБанк скористались пропозицією страхової компанії  «Інгосстрах» “Захист на кожен день”.  

Лише за 10 грн на місяць ПриватБанк та компанія «Інгосстрах» пропонують своїм клієнтам  застрахувати себе та своїх рідних від непередбачуваних обставин, що передбачає страхове покриття у сумі до 25000 грн на одну особу. Адже нещасний випадок псує не лише відпочинок та настрій, він спричиняє витрати на медикаменти і лікаря та позбавляє на певний час фінансового підґрунтя.

Щоб непередбачувана ситуація не стала серйозною перешкодою слід скористатися перевагами страхування «Захист на кожен день». Заздалегідь укладений договір страхування не лише забезпечить кошти на оплату медичних послуг, але й стане джерелом фінансування на період непрацездатності. Партнер банку – страхова компанія «Інгосстрах».    

За 1 півріччя 2015  українці отримали 15,7 тис виплат на загальну суму 32,4 млн грн . Середня виплата по настанню страхового випадку склала близько 2050 грн.

Оформити поліс можна у будь-якому відділенні банку чи online за 5 хвилин. Страховка діє по всьому світу цілий рік, а подача документів на виплату грошей та виплата здіснюються  миттєво.   

“Святкуючи День Банкіра неочікувано отримав травму, - розповідає Олексій Харін, керівник направлення . - Ми грали у міні-футбол і у піску склом ненароком порізав ногу. Засмутився, адже підвів команду, а ще більше - що потрібно було звертатись у травмпункт.  Звичайно ж травмпункт, лікарня, лікарняний пов’язані зі значними фінансовими витратами та тимчасою втратою непрацездатності. Ось так сама доля дала мені можливість особисто перевірити якість послуг страхової компанії “Інгосстрах”.  Всі виплати я отримав потягом дня на свою картку, які дійсно покрили всі витрати”.

Оформити страховку можна у будь-якому із 64 відділень ПриватБанку Кіровоградщини, а підключити регулярний платіж на часткову щомісячну сплату можливо у 170 банкоматах та 330 терміналах самообслуговування.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі