ПриватБанк пропонує комфорт, безпеку та успішність

Кіровоградська філія ПриватБанку пропонує цікаві пропозиції з оренди приміщень малому та середньому бізнесу регіону.


Наразі, приватний підприємець Громадський В.В. та ПриватБанк підписали угоду про оренду. У відділенні ПриватБанку, що на пл.Богдана Хмельницького обласного центру,  вдало розмістився магазин з продажу цифрової, мобільної техніки та аксесуарів .

“Я вже давно зробив висновок, що ПриватБанк розміщує свої відділення у найкращих та найвигідніших місцях, так би мовити на Червоній лінії, - ділиться приватний підприємець Володимир Громадський. - Звичайно, що аренда площі у таких місцях приваблює. Крім того, я отримав ще й значну кількість бонусів. У мене немає головного болю починаючи від організації охорони та безпеки моєї точки продажу і до прибирання магазину чи прилеглої території.  Я займаюсь лише бізнесом. Але й тут виручає Банк №1. Адже вони діляться не лише комфортом, але й своїми клієнтами, яких - сила-силенна”.

Оренда приміщеннь у відділеннях  ПриватБанку – це не лише запорука високого клієнтського потоку. Така співпраця надає чимало інших переваг: безпека та надійна охорона офісу чи точки продажів,  захищеність під час перевірок контролюючих органів, оскільки приміщення завжди відповідають усім необхідним стандартам,  забезпечення якісними системами комунікацій і зв’язком, прибирання орендованої площі та прилеглої території, комплектація меблями і технікою тощо. А ще, це - ексклюзивне банківське обслуговування для орендарів та навіть розробка дизайн-проекту офісу згідно з індивідуальним замовленням.

Адреси приміщень, запропонованих  Кіровоградською філією ПриватБанку та детальні  умови оренди можна дізнатися на сайті.

Місією ПриватБанку є надання банківських послуг з найкращою якістю обслуговування на прозорих і справедливих умовах усім жителям і компаніям країни.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі