Перша нагорода проекту «Економимо разом!» від ПриватБанку знайшла свого власника в Ужгороді

На початку липня ПриватБанк запустив проект «Економимо разом!», де кожний житель України може ділитися корисними порадами з економії. І перший приз знайшов свого власника в Ужгороді. Ним стала Христина Антоник, котра поділилася безцінними порадами економії на подорожах.


Христині лише 19, і вона встигла вже побувати в 17 країнах світу. Подорожі не заважають дівчині поєднувати навчання на 2 факультетах і роботу.

«Я дуже сподівалася на перемогу в проекті, хоча й закрадалися сумніви, – зізнається Христина Антоник. – Дуже вдячна ПриватБанку за такий подарунок. Електронна книга – це саме те, чого мені зараз найбільше бракувало. Намагаюся не витрачати марно свій час, тому, якщо є вільна хвилинка, читаю. З паперовою книгою та телефоном у дорозі не дуже зручно, адже завжди економлю місце та заряд».

Христина каже, що можна побувати за кордоном, об’їхати кілька міст і багато чого побачити, маючи лише 50 дол. в гаманці.

«Свій пост про те, як зекономити на поїздках, писала виключно з власного досвіду, – розповідає дівчина. – Подорожую вже два роки та добре знаю, як зробити мандрівку найменш витратною. За цей час не тільки розробила власну методику економії на поїздках, а й консультую друзів. Хочу, щоб й інші зрозуміли, що для подорожі не потрібно цілий рік відкладати гроші, а просто досить знати деякі правила. Перше, що треба зробити, це слідкувати за акціями на транспорт (чи це автобуси, чи потяги, чи літаки). За кордоном ця практика дуже поширена. Наприклад, автобусна компанія пропонує переїзд у комфортабельному автобусі в одну з країн Європи лише за 12 грн. Так само можна зекономити на проживанні десятки євро.

До речі, багато хто робить помилку, обмінюючи в Україні гривні на валюту. А ми з друзями беремо із собою платіжні картки, якими можна користуватися за кордоном, і розраховуємося ними повсюди, тим самим економимо на конвертації. Наприклад, у мене картка рівня Gold від ПриватБанку, так я ще й, перебуваючи далеко за межами України, можу керувати своїми рахунками завдяки Інтернет-банку Приват24. Для мене це унікальний сервіс, адже, маючи тільки телефон і доступ до Інтернету, я можу робити потрібні операції самостійно».

На початку липня ПриватБанк запустив новий проект «Економимо разом!», за допомогою якого клієнти банку та всі жителі України можуть ділитися своїм досвідом і порадами щодо економного витрачання енергії та інших ресурсів, ефективного використання коштів і вигідного вибору банківських послуг.

На сайті проекту econom.pb.ua кожен бажаючий може розповісти про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях. Щоб додати нову пораду в «народну енциклопедію», потрібно просто натиснути на кнопку «Додати пораду» та заповнити всі необхідні поля.

Користувачі сайта зможуть не тільки прочитати, але й оцінити користь кожної поради та проголосувати за неї. Щомісяця експертна група ПриватБанку буде відбирати найкращі поради та дарувати авторам цінні подарунки, серед яких сучасні смартфони, планшети та електронні книги.

Коментарі