ПриватБанк на Кіровоградщині підняв український прапор

 23 серпня ПриватБанк разом з усіма, хто любить Україну, відзначатиме День Державного Прапора України - оберегу єдності та української державності. Головний державний символ України – жовто-блакитний прапор з осені 2014 року замайорів на фасадах усіх без винятку відділень ПриватБанку на Кіровоградщині.  Щирий вияв патріотизму та поваги до держави був ініційований працівниками банку.

"Уся наша щоденна кропітка праця спрямована на розбудову і становлення сильної та економічно стабільної держави, допомогу і підтримку усім, хто любить Україну, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Окрім сприяння розвитку української економіки, банк активно підтримує благодійні та волонтерські проекти».

Нагадаємо, на сьогоднішній день до фонду підтримки української армії ПриватБанком і його клієнтами зібрано понад 10 млн грн, що спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових шпиталів.  

Співробітники ПриватБанку не раз брали участь у колективній здачі донорської крові.
За останній рік банкіри поділилися понад 100 літрами крові. Оскільки донорська кров усіх груп – постійний дефіцит на станціях переливання крові та ситуація на Сході нашої країни залишається напруженою, було прийнято рішення організувати 19 серпня день донора крові в головному офісі ПриватБанку у Дніпропетровську. Донорами стали 59 співробітників, вдалося зібрати близько 30 літрів крові різних груп.

Допомогти армії України та пораненим може кожен, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні. Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача. Усі, хто перераховує гроші, обов'язково отримують звіт про їх використання на e-mail або в SMS.

Разом ми все переможемо!

Коментарі