ПриватБанк пропонує економити на квитках



поезд.jpeg

Майже 650 грн економить щомісяця Ірина Борисова, купуючи квитки на потяг у ПриватБанку.

“Так склалося життя, що я знайшла роботу у столиці, - розповідає уже киянка, Ірина Борисова. - А батьки, яких я двічі на місяць відвідую, проживають у Бобринці Кіровоградської області. Раніше завжди їздила автобусом. Вартість поїздки в одну сторону майже 270 грн. Одного дня потрібно було у справах зайти до відділення ПриватБанку, де спеціаліст заінтригувала мене, запропонувавши спробувати подорожувати потягом, купуючи квитки у відділенні, чи в Приват24, чи ТСО. Спочатку я категорично відмовилась. Адже прямого потягу Бобринець-Київ немає, слід їхати до Кіровограда, а потім пересідати там на потяг. Та самими вагомими аргументами виявились: сума економії та можливість позбутись, остогидлих за всі роки поїздок,  черг до кас. Уявіть, купуючи квитки через сервіси ПриватБанку на кожній поїздці я економлю майже 325 грн, а місяць - 650 грн. Як для мене сума чималенька. Та ще й маю змогу купувати їх у будь-який час доби, без черг та проблем”.

Сервіс продажу квитків на транспорт черези Інтернет або термінали ПриватБанку користується заслуженою популярністю  не лише у жителів Кіровоградщини, які лише у червні-липні придбали більше 17 тис квитків.  Зручно, і швидко, всього за декілька хвилин,  електронні квитки можна придбати у відділеннях ПриватБанку, у терміналах самообслуговування, на спеціальному сайті, у інтернет-банкінгу Приват24 та за допомогою мобільного додатку на смартфон.

“Обираючи сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку, наші клієнти отримуєть можливість самостійно обрати потрібний рейс, потяг, зручне місце, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Куплений електронний квиток не потрібно обмінювати на оригінальні паперові - достатньо пред'явити провіднику видану терміналом, чи прінтером роздруківку електронного квитка  з QR-кодом при посадці на потяг. Крім того, ми не лише пропонуємо придбати квиток, але і консультуємо клієнтів та забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон. Якщо Ви ще не спробували скористатись нашим сервісом, запрошуємо, впевнений, що сподобається”.

З початку нинішнього року  через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку кіровоградці  придбали більше 35 тисяч  квитків на поїзд, автобус чи літак, що у 10 разів більше, ніж за такий же період минулого року.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі