Співробітники Кіровоградобленерго отримали призи від ПриватБанку

Троє співробітників ПАТ “Кіровоградобленерго” стали щасливими переможцями акції, яку з 20 липня по 20 серпня нинішнього року Кіровоградська філія ПриватБанку проводила для працівників цієї енергопостачальної компанії.

Учасникам акції було запропоновано оплатити у торгівельно-сервісній мережі будь-яку покупку на суму  не менше 100 грн, а чек, зі вказаним номером телефону, надати до відділення ПриватБанку.

21 серпня у відділенні ПриватБанку №25,  що по вул. Великій Перспективній,8,  була проведена лотарея, де і було визначено трьох щасливчиків - справжніх українців, які отримали сертифікати ПриватБанку на придбання унікальних самобутних українських вишиванок у художньому салоні "АполлонЪ" .

Переможцем акції та власником сертифікату від ПриватБанку на суму у 1300 грн стала Світлана Гурніцька.  Сертифікат на суму 900 грн за зайняте 2 місце дасть змогу придбати омріяну вишиванку і Олені Степановій. Почесне 3 місце та сертифікат на суму у 700 грн отримав Михайло Добролежа.

"Скільки чув про проведення усіляких акцій, лотарей але жодного разу не приймав участі, - розповідає один із переможців акції Михайло Добролежа. - Коли ж почув про акцію від ПриватБанку, ні секунди не вагався. Адже заслужена роками репутація найсоліднішого Банку України не давала мені жодного приводу для сумніву. З задоволенням користуюсь і картками ПриватБанку, а інтернет-банк Приват24 - це просто одне задоволення. Тут тобі і комунальні платежі, і придбання квітків, і контроль за рухом коштів по картковим рахункам. Що тут говорити - сервіс на найвищому рівні”.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі