Кіровоградці вподобали сервіс придбання квитків у ПриватБанку

Більше 17 тис квитків придбали жителі області у червні-липні нинішнього року через сервіс продажу електронних квитків ПриватБанку. Для порівняння, влітку минулого року через Приват24, термінали та у відділеннях ПриватБанку було продано 3,5 тис квитків.

Сервіс продажу квитків на транспорт через Інтернет або термінал ПриватБанку став сьогодні одним із найпопулярніших  сервісів  в Україні. Кожен третій електронний квиток на поїзд і кожен другий автобусний квиток продається через ПриватБанк, повідомляє прес-служба Банку. Зручно, і швидко, всього за декілька хвилин,  електронні квитки можна придбати у відділеннях ПриватБанку, у терміналах самообслуговування, на спеціальному сайті, у інтернет-банкінгу Приват24 та за допомогою мобільного додатку на смартфон.

“Про можливість придбання квитків через сервіси ПриватБанку я чув не один раз, - розповідає кіровоградець Андрій Борисов. - Неочікувано випала нагода відпочинку з сім’єю на морському узбережжі. А знаю із власного досвіду, що купити квиток у час відпочинку та відпусток на південний напрямок майже неможливо. Що називається за давньою звичкою звернувся до першоджерела, залізничних кас. Але там відмовили, мотивуючи відсутністю квітків. Як до останньої надії звернувся до Приват24. І отетерів. Мало того, що квитки у потрібний мені напрямок та період часу були у наявності, я ще й мав змогу обрати вагон, місце (верхнє, нижнє, не біля туалету). Коротше кажучи, тепер я ні ногою до кас. Мало того, що витрачаєш час, ще й нерви псуєш”.

Купучи квитки у через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку можна самостійно обирати потрібний рейс, потяг, зручне місце. Куплений електронний квиток не потрібно обмінювати на оригінальні паперові - достатньо пред'явити провіднику видану терміналом, чи прінтером роздруківку електронного квитка  з QR-кодом при посадці на потяг.

ПриватБанк не лише пропонує придбати квиток, але і консультує клієнтів та забезпечує підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон.

З початку нинішнього року  через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку кіровоградці  придбали більше 35 тисяч  квитків на поїзд, автобус чи літак, що у 10 разів більше, ніж за такий же період минулого року.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі