Більше 48 тис. жителів Кіровоградщини користуються банківськими послугами дистанційно


Більше 48 тис жителів області опанували інтернет-банк Приват24 та відмовились від відвідувань банку. Тепер вони самостійно не лише здійснюють усі банківські операції вдома і звертаються до відділення лише для отримання банківської картки. Сьогодні Приват24 - це унікальний банківський інструмент, який дозволяє легко, зручно та швидко оплатити будь які покупки в інтернеті, придбати квитки для подорожей чи гри у футбол, замовити таксі чи навіть купити золото для улюбленої гри.

“Основним завданням для наших співробітників є навчання клієнтів самостійній роботі у Приват24, - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник Напрямку розрібних продаж Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лише у червні-вересні поточного року більше 12 тис. наших клієнтів освоїли та кожен самостійно здійснив більше 3-х видів операцій. І ми не зупиняємось на цьому. Кожен наш клієнт має навчитись працювати самостійно у своєму інтернет-банку та мобільних додатках. Адже це не лише просто, але і надзвичайно зручно”.

Найпопулярнішими банківськими операціями у Приват24 визнано: оплату комунальних послуг,  поповнення мобільного телефону, переказ коштів з картки на картку.

“Вже не один рік я активно користуюсь Приват24, - розповідає кіровоградка  Ірина Волченко. - Цей сервіс надзвичайно імпонує зайнятим людям - людям бізнесу, які цінують кожну хвилинку свого часу та не можуть витрачати навіть хвилини даремно.  Усі свої платежі я зазвичай виконую ввечері вдома, спокійно та зручно влаштувавшись біля комп’ютера. Крім того, аби завджи тримати руку на фінансовому пульсі, встановила 5 мобільних додатків - Приват24,  Скарбничка, Мої вклади, СМС-банкінг та Send Money, якими можу скористатись і в дорозі, і у відрядженні, і навіть поза межами країни”.

Щоб стати просунутим юзером Приват24, не потрібно багато часу чи унікальних здібностей. Досить зайти у будь-яке відділення ПриватБанку, де кожному бажаючому дадуть пароль для входу на власну сторінку та безкоштовно навчать 11-ти найпопулярнішим операціям.

Privat24 – найпопулярніший інтернет-банк в Україні й один з найбільших у Східній Європі. Сьогодні загальна кількість клієнтів Privat24 становить 3,9 млн, понад 1 млн клієнтів встановили мобільний додаток Privat24. Щодня в Privat24 здійснюється понад 700 тисяч операцій і реєструється 15 тисяч нових користувачів.

Коментарі