ЮніорБанк пропонує батькам подарувати турботу своїм найріднішим


З 1 вересня на Кіровоградщині стартувала акція ЮніорБанку “Батьки, подаруйте дитині турботу”.

За умовами акції з 1 по 30 вересня батьки мають оформити своїм діткам картки Юніора, підключити на них регулярний платіж зі своєї карти Універсальна на щомісячне поповнення. Переможець акції отримає щасливу посмішку своєї дитини, 10 квитків до кінотеатру “Портал” та неперевершені сувеніри.

“Наші діти -  це те, що найкраще та найцінніше у нашому житті, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наша турбота проявляється і в тому, аби навчити самостійності. Ще ніхто не відміняв дріб’язок на щоденні витрати. А щомісячне поповнення картки на визначену вами суму дасть змогу дитині відчути себе дорослою, стати впевненішою у собі, навчитися розпоряджатися та управляти  власними коштами тобто відчути себе самостійною. Що ж стосується батьків, то вони будуть мати змогу дистанційно контролювати самостійність - усі витрати за СМС-повідомленнями, які надходитимуть на їхні мобільн телефони”.

Платіжна карта Юніора - це потужний виховний інструмент. Діти знають, скільки грошей на рахунку і скільки можна витратити. Тут і планування та контроль витрат,  а ще дитина починає розуміти, як слід розпоряджатися та цінувати кожну копійку. І що найголовніше - наші діти поступово стають самостійнішими та впевненішими, позбавляючись від надмірної батьківської опіки.

На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та висококваліфіковані фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські юніори?

Коментарі