Кіровоградці, онлайн-покупці «Цитруса», зможуть забирати гаджети в поштоматах

Покупці сучасної цифрової техніки в інтернет-магазині «Цитрус» тепер зможуть швидко та зручно отримувати свої гаджети через поштомати ПриватБанку. Вибрати доставку в поштомат можна просто на сайті citrus.ua, а оплатити покупку – після отримання за допомогою пластикової картки.

«Найближчий поштомат напевно знаходиться поруч із Вашим домом або офісом, до нього ніколи не буває черг, а зручний час отримання посилки можна вибрати самому, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Я сам багато купую саме в «Цитрусі». Тепер мені набагато зручніше забирати посилки в поштоматі, що знаходиться просто в нашому офісі».

«Наша основна мета – зробити купівлю в інтернет-магазині «Цитрус» максимально комфортною для клієнтів. Саме тому, підвищуючи якість обслуговування, ми вибрали для наших клієнтів революційний спосіб доставки замовлень – у поштомат, – говорить директор інтернет-магазину «Цитрус» Ірина Горова. – Можливість забрати своє замовлення з поштомата без черги в будь-який зручний час – великий прорив у сфері онлайн-ритейлу України. Кожне замовлення проходить ретельний контроль на етапі комплектації та передачі для доставки в поштомат. Клієнту залишиться тільки одержати SMS і забрати своє замовлення в обраному відділенні ПриватБанку. Тепер купівлі в «Цитрусі» ще приємніші!»

Сьогодні в Україні працюють понад 1 400 поштоматів у відділеннях ПриватБанку та торгових центрах. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу відправляється SMS-повідомлення та лист на e-mail. Забрати посилку можна, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані.

Коментарі