ЮніорБанк запрошує юних кіровоградців у “Твою команду”


zirka_1.jpeg

З 1 вересня на Кіровоградщині стартувала акція ЮніорБанку та ФК “Зірка” - “Твоя команда”.

“Завданням ЮніорБанку є не лише розвиток та збагачення внутрішнього світу наших діток, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Розуміючи,  що сучасний світ високих технологій, на жаль, не сприяє фізичному розвитку юних українців, які сьогодні віддають перевагу інтернет-іграшкам, нехтуючи фізичними вправами та рухливими іграми. Гармонійний розвиток вільної, самодостатньої особистості передбачає розвиток як тілесної так і духовної краси. І тіло, і душа, і дух наших юніорів мають бути сильними та незламними”.

Учасникам акції “Твоя команда”  необхідно з 1 вересня по 30 жовтня оформити картку Юніора у будь-якому відділенні Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. Потім підключити на неї регулярний платіж з карти Універсальна батьків на щомісячне  поповнення. На переможців акції чекають незабутні враження від участі у тренуваннях футбольної команди “Зірка”, спортивні сувеніри з авторграфами граців та безкоштовний абонемент на всі ігри рідної команди.

Платіжна карта Юніора - це потужний виховний інструмент. Вона навчить наших дітей думати, аналізувати, рахувати та навіть ставати самостійнішими. Адже користуючись нею, вони знають, скільки грошей на рахунку та аналізують, скільки можна витратити. Тут йдеться  і про планування та контроль витрат,  а ще дитина починає розуміти, як слід розпоряджатися та цінувати кожну копійку. І що найголовніше - наші діти поступово стають самостійнішими та впевненішими, позбавляючись від надмірної батьківської опіки.

На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та висококваліфіковані фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. У рамках цього проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного навчання дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі