“Дочки та синочки” пропонують персональну знижку клієнтам ПриватБанку




З 22 серпня по  20 вересня  мережа відомих кіровоградських магазинів “Дочки та синочки” та Кіровоградська філія ПриватБанку проводять акцію  “Персональний Бонус Плюс”.  Клієнти магазину, які мають картки ПриватБанку, отримують персональний бонус у вигляді 10% знижки на всі товари на свій бонусний рахунок.

ДиС.pngПросте рішення як змінити гардероб дитини, яка постійно росте,  та ще й за доступною ціною при належній якості, і отримати при цьому приємні знижки пропонує магазин дитячого одягу “Дочки та синочки” і ПриватБанк . Кожного клієнта, навіть самого найвибагливішого,  задовольнить  широкий асортимент, гарантована якість запропонованого товару та приємно здивує 10% персональна знижка.


“Персональний Бонус Плюс - це новий акційний продукт ПриватБанку, - розповідає Олена Сивиринчук, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку. - Підприємства торгівельно-сервісної мережі регіону, які долучаються до цієї  акції отримують масу переваг. По-перше, цей продукт значно збільшує клієнтопоток. Адже саме ПриватБанк має найбільшу кількість клієнтів, яких ми орієнтуємо на покупку товарів у наших партнерів. По-друге, до збільшення кількості клієнтів збільшується і кількість продаж, а значить і прибутки. Ми уміємо не лише заробляти, ми ще й допомагаємо покращити бізнес-справи наших партнерів”.

Підприємства торгівельно-сервісної мережі - магазини, ресторани, кафе, служби таксі тощо,   які долучились до унікальної програми ПриватБанку  “Персональний Бонус Плюс” можуть на свій розгляд надавати персональний розмір Бонус Плюс в певні дні тижня, навіть в певні години та на певний термін. Наприклад, 10% знижка у кафе “Н” протягом жовтня, лише у понеділок і вівторок та  з 11.00 до 15.00 (час коли клієнтопоток найнижчий). Наразі, господарям кафе не потрібно витрачатись ні на картки для знижок, ні на відповідні програми тощо,  про все подбає ПриватБанк. До речі, у акції приймають участь - отримують персональний підвищений Бонус,  лише ті клієнти,  які зареєструвалися на сайті. Усі інші клієнти, навіть якщо вони мають карти ПриватБанку, отримують стандартну знижку, стандартний розмір Бонус Плюс.
“Я клієнтка і ПриватБанку і магазину “Дочки та синочки”, - розповідає кіровоградка Марина Михайлова. - Зазвичай я розраховувалась карткою, і не тому що не мала готівки. Мені було приємно отримувати 2% бонусів на свій бонусний рахунок. А можливість отримувати 10% взагалі порадувала. Чудово!”
Усі кіровоградці, які мають бажання отримати 10% знижку у магазинах “Дочки та синочки” мають зайти на сайт БонусПлюс, обрати меню “Акції” та місто Кіровоград. Потім обираємо акцію “Отримайте більше бонусів в магазині “Дочки та синочки” натиснувши кнопку “Брати участь”. А далі справа техніки. На фінансовий номер телефона клієнта ПриватБанку приходит пароль, який слід ввести на сторінці акції. Так, лише декілька кліків на сайті дають можливість усім клієнтам ПриватБанку стати учасниками акції та суттєво зекономити на покупках.


Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

Коментарі