Персональну знижку в 10% за чарівну посмішку дарує ПриватБанк та стоматологічна клініка “Естет”





З 28 жовтня по 30 листопада ПриватБанк та стоматологічна клініка “Естет” проводять спільну акцію “Персональний Бонус Плюс”, даруючи своїм клієнтам персональний бонус у вигляді 10% знижки на всі послуги досвідчених лікарів-стоматологів.

ПриватБанк та стоматологічна клініка "Естет",  розташована за адресою: вул. Космонавта Попова,15, стали партнерами. Сучасна клініка, обладнана найкращим стоматологічним обладнанням та у відповідності з усіма санітарно-гігієнічними нормами, пропонує клієнтам ПриватБанку кожної суботи та неділі з 14.00 до 18.00 отримувати приємні 10% бонусів за обслуговування.   До речі, власна зуботехнічна лабораторія дозволяє в короткі терміни проводити найскладніше протезування, що дуже важливо для кожного пацієнта. Та й вартість послуг знаходиться в середньому діапазоні цін.



“Персональний Бонус Плюс - це новий акційний продукт ПриватБанку, - розповідає Олена Сивиринчук, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку. - Підприємства торгівельно-сервісної мережі регіону, які долучаються до цієї  акції, отримують нашу підтримку у збільшенні клієнтопотоку.  Адже саме ПриватБанк має найбільшу кількість клієнтів, яких ми орієнтуємо на отримання послуг саме у наших партнерів, тим самим допомагаємо покращити їх бізнес-справи”.

Підприємства торгівельно-сервісної мережі - магазини, ресторани, кафе, служби таксі тощо,   які долучились до унікальної програми ПриватБанку  “Персональний Бонус Плюс” можуть на свій розгляд надавати персональний розмір Бонус Плюс в певні дні тижня , навіть в певні години та на певний термін. Наприклад, 10% знижка у кафе “Н” протягом жовтня, лише у понеділок і вівторок і  з 11.00 до 15.00 ” (час коли клієнтопоток найнижчий). Наразі, господарям кафе не потрібно витрачатись ні на картки для знижок, ні на відповідні програми тощо,  про все подбає ПриватБанк. До речі, у акції приймають участь  - отримують персональний підвищений Бонус,  лише ті клієнти,  які зареєструвалися на сайті. Усі інші клієнти, навіть якщо вони мають карти ПриватБанку отримують стандартну знижку , стандартний розмір Бонус Плюс.

“Акція лише розпочалась, тому говорити про її результати досить зарано,  - розповідає Федір Константінов, керівник клініки “Естет”. - Але враховуючи низький клієнтопотік у вихідні дні, ми вирішили спробувати збільшити його, керуючись простими правилами бізнесу, які запропонував нам ПриватБанк. Ну, а якщо вони ще й поділяться з нами своїми клієнтами, то впевнений, усі ми будемо у виграші”.

Усі кіровоградці, які мають бажання отримати 10% знижку у стоматологічній клініці “Естет” мають зайти на сайт БонусПлюс, обрати меню “Акції” та місто Кіровоград. Обираємо акцію “Отримайте більше бонусів в стоматологічній клініці “Естет” натиснувши кнопку “Брати участь”. На фінансовий номер телефона клієнта ПриватБанку приходит пароль, який слід ввести на сторінці акції. Так, лише декілька кліків на сайті дають можливість усім клієнтам ПриватБанку стати учасниками акції та суттєво зекономити на лікуванні чи протезуванні.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

Коментарі