100 тис. грн ледь не коштували бабусi життя

злодій.jpgУ Світловодську, що на Кіровоградщині, наркоман обчистив бабусю на 100 тисяч гривень. Зловмисник частинами викрадав у 71-річної жінки грошові кошти, які вона збирала роками та зберігала вдома, ховаючи у "потайному" місці.  Молодик знайшов схованку та забрав спочатку 4 тисячі гривень, за які придбав наркотичні засоби. Після того, як готівка скінчилася, зловмисник знову взяв частину коштів, які витратив на наркотики та ремонт свого автомобіля. Загалом за 20 разів чоловік викрав у родички різними сумами 100 тисяч гривень. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до трьох років позбавлення волі. Про це регіональним ЗМІ  повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції в області.

Та від факту розкриття цього злочину потерпілій не стане легше, адже її заощадження уже ніхто не поверне. ПриватБанк рекомендує кіровоградцям не ризикувати ні майном, а ні  житттям чи здоров’ям і зберігати конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності у надійних банківських сейфових скриньках.  Сейфи надійно захищені для зберігання цінностей: кожен депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків. 


Аби гроші не лише надійно зберігались, а ще й приносили прибуток, їх слід розмістити на депозитному рахунку. ПриватБанк займає лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю, що підтверджує його репутацію найнадійнішої банківської установи.Сьогодні розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення. Крім того, ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online: в Приват24, на сайті Банку  чи через мобільний додаток “Мої вклади”.  Таким чином, кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозитні рахунки, миттєво розміщувати гроші без відвідування банку,  дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на його депозитному рахунку.

50,3% вкладників України довірили свої збереження ПриватБанку.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі