Супер-бонуси за супер-суші пропонують ПриватБанк та “Студія “Асуші”

Новий ресторан японської кухні "Студія АСУШІ", який нещодавно відкрився у центрі міста за адресою:  вулиця Велика Перспективна 23/13, приєднався до програми лояльності Бонус Плюс ПриватБанку.  Кожен відвідувач цього закладу отримає 5% бонусів на свій бонусний рахунок, скуштувавши  смачні сущі, ролли і безліч інших екзотичних смаколиків, які приготують на ваших очах у відкритій студії.

3.jpg
"Сусідство з відділенням №107 ПриватБанку стало передумовою тісної співпраці, - розповідає Юлія Нікішина, керівник ресторану японської кухні "Студія АСУШІ". - Чесно кажучи я довго вагалась, пропозицій було багато від різних банків, але жоден з них не запропонував мені настільки технологічні сервіси, які відкривають унакальні можливості для розвитку, збільшення клієнтопотоку та зміцнення бізнесу. Відкриття нового закладу передбачає рекламу, піар, підтримку тощо. З цим завданням чудово справляється програма лояльності Бонус ПлюсПриватБанку. Мені не потрібно вигадувати власну дисконтну программу, залучати додаткові кошти на випуск та обслуговування власних пластикових карток, витрачати час на навчання персоналу…  Усі ці питання взяв на себе ПриватБанк”.
unnamed (4).jpg
Бонус Плюс - це унікальна програма лояльності ПриватБанку, завдяки якій кожен клієнт отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми Бонус Плюс, і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду.  Накопичені ж бонуси можна знову витрачати у торгівельних або сервісних точках-партнерах ПриватБанку.

“Кількість моїх клієнтів постійно збільшується за рахунок задоволених клієнтів ПриватБанку, - додає Юлія Нікішина, - які не тільки отримують у нашому закладі 5-ти відсоткову знижку  на бонусний рахунок, але й витрачають уже накопичені бонусні кошти. А завдяки інформаційній підтримці програми: смс-інформуванню, піар компанії на сайті банку, інформації у мобільному додатку все більше клієнтів дізнаються про наш заклад та можливість накопичувати чи витрачати свої бонуси у нашому ресторані. Крім того, мене привабила можливість самостійно управляти розміром та часом надання знижок. Я отримала можливість надавати персональні знижки, збільшуючи клієнтопотік у нерибутковий час, долучившись ще й до програми Персонального Бонус Плюс Не упустіть і ви можливість відвідати новий ресторан "Студія АСУШІ" та отримати свою персональну знижку на бонусний рахунок”.

Клієнти, які завітають у ресторан з 09.00 до 15.00 у будь-який день тижня з понеділка до суботи, отримають персональну 10-ти відсоткову знижку на всі страви.
Детальніше з умовами акції можна ознайомитись  на сайті ПриватБанку.

Коментарі