Кіровоградські юніори та тайм-клуб “Берлога” стали мафіозі

Суботній вечір 21 листопада запам’ятається кіровоградським юніорам надовго. Затишний тайм-клуб “Берлога” та ЮніорБанк приготував для них незвичний, таємничий та захоплюючий квест “Мафія”.

“Ми запропонували дітям пограти у “Мафію”, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.. - Гра захопила усіх. І дітей і дорослих. Спочатку слід було зрозуміти стратегію гри, включити фантазію та нестандартне мислення. Звичайно ж, наші юніори можуть усе. Тому гра вийшла на славу, а учасники квесту довго не хотіли розходитися, усе вимагали продовження”.
FullSizeRender.jpg

“Це було суперово! - ділиться враженнями кіровоградський юніор Ілля Стерпул. - Я зразу ж зрозумів, що саме Катя є босом мафії. Це було просто. Я згадав про книгу А. Піза “Мова рухів тіла”, де автор розповідав, як визначити людей, які говорять неправду. Я зрозумів, що Катя щось приховує. ЇЇ видало бажання почухати ніс, відвести погляд убік”.

“На нестандарних заняттях у БізнесШколі ми не маємо на меті дублювати шкільну програму з економіки чи інших предметів, - продовжує пані Вікторія. - Ми розшируємо кругозір дітей, спонукаємо їх до самоосвіти, самовдосконадення та пізнання світу через книги, фільми, живопис тощо.  Життя цікаве та багатогранне. І наші діти мають зрозуміти це. Ми запрошуємо бажаючих долучитись до нас 5 грудня до тайм-клубу “Берлога”. Є лише одна умова - дрес-код. Ми чекаємо на дівчаток  у святкових сукнях, а на хлопчиків - у костюмах та фраках. Неймовірні пригоди та гарний настрій ми вам гарантуємо”.

Безкоштовні заняття у БізнесШколі ЮніорБанку доступні кожній дитині, у якої є бажання пізнавати ази підприємництва та фінансів, брати участь у ділових іграх та тренінгах, а також користуватися банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior.

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Коментарі