Кіровоградська БізнесШкола практикує навчання і на ковзанах


IMG_2032.JPG“Наші заняття та квести проводяться у найнеочікуваніших місцях, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Чому б не об’єднати заняття спортом та пізнання світу бізнесу і фінансів. Гадаєте не поєднується? Наші юніори вже впевнені в іншому. Вони не лише дізнались багато цікавого та корисного, але чудово потренувалися у катанні на ковзанах. Ми їх навчали фіансовій грамоті, а вони нас - кататися на ковзанах. Хоча кататись - це голосно сказано, спочатку - триматись (посміхається)”.  





IMG_1999.JPGСуботній ранок юніори БізнесШколи зустріли на ковзанах на льодовому катку “Слайз”, що у Кіровограді. Саме так, неповторно, весело та бадьоро вони провели черговий Бізнес-квест.



Юні банкіри не лише відповідали усно на запитання до вивченої теми, вони навіть будували картинки-відповіді. І якщо ви не здогадались, то саме так вони побудували власними тілами одну з відповідей - канал цілодобої клієнтської підтримки - 3700.
IMG_1989.JPG



“Це було так класно, весело. Настрій підняли на весь тиждень, - ділиться враженнями юніор Владислав Дзінзюра. - Навіть пара молодят перейнялась нашим настроєм і захотіли сфотографуватись з нами. Крім того, ми розраховувались картками Юніора і отримали не лише приємну знижку, але й бонуси на особистий рахунок. Мені дуже сподобалось, і я буду приходити на такі заняття щосуботи. До речі, вони завжди такі різні, що боюсь прогавити хоч одне ”.

IMG_1994.JPGПрограма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів . Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування, ігри, конкурси, квести і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

 

Коментарі