БізнесШкола ЮніорБанку навчатиме дітей фінансової грамотності тепер і в Малій Висці

З 1 листопада стартував новий навчальний рік унікальної української дитячої БізнесШколи ЮніорБанку у Малій Висці.  Тепер школярі і цього районного центру Кіровоградщини зможуть долучитись до більше півмільйона школярів з усіх регіонів Україн, які опановують основи підприємництва та фінансів, беруть участь у ділових іграх та тренінгах, проходять стажування в банку, а також користуються банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior . Як повідомили в ПриватБанку, який запустив національну систему фінансового навчання дітей у 2010 році, заняття в Бізнес-школі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.
 
"Сьогодні до Кіровоградського ЮніорБанку прийшли отримувати знання школярі віком від 6 до 18 років не лише у обласному центрі, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник. - Надзвичайно приємно відкривати такі школи для діток у районних центрах, які вже працюють у Знам’янці, Олександрії, Світловодську. Маємо намір і далі розширювати їх географію".

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів . Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

"Відкриття БізнесШколи - це надзвичайна відповідальність, - розповідає Вікторія Мамедова, керівник відділення "Маловисківське" Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Тому, заручившись підтримкою ЮніорБанку ми запросили на навчання учнів місцевих шкіл. Неймовірно, але діти цікавились не лише можливостями банківських карт. Наші юніори уміло оперували словами Яндекс-мані, Пей-пас та навіть зацікавились створенням своїх перших старт-апів. Ми впевнені, що майбутні міліонери - саме серед випускників нашої БізнесШколи".

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. У  рамках цього проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


Коментарі