Найбільше кіровоградці бояться залишитись без телебачення

Як стверджують аналітики ПриватБанку, найчастіше кіровоградці оплачують рахунки за користування кабельним телебаченням.
 
Все більше жителів обласного центру користуються сервісами ПриваБанку для оплати комунальних платежів. Так, за жовтень нинішнього року 13 тис. кіровоградців оплатили рахунки за кабельне телебачення.  11,3 тис. платежів було перераховано за споживання електроенергії. 10,6 тис. та 7 тис. - за газопостачання та інтернет відповідно. Наразі,  за жовтень місяць, у порівнянні з вереснем,  кількість проплат зросла більше, ніж  на 10 відсотків.  

“Приємно зазначити, що тенденція росту кількості платежів через сервіси ПриватБанку залишається, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це не лише тому, що нам довіряють, що надзвичайно важливо. Наразі, незважаючи на введення комісій на оплату за  газопостачання, які почали діяти з 10 жовтня, ПриватБанк дбає про своїх клієнтів, пропонуючи найпривабливіші тарифи на банківському ринку. Для прикладу, комісії для населення різних фінансових установ на оплату за газопостачання становлять від 7 грн за мінімальний платіж. ПриватБанк запрошує усіх кіровоградців оплачувати за спожитий газ в терміналах самообслуговування або через інтернет-банк Приват24 лише за 2 чи 1 грн відповідно або у касах Банку, комісія у яких складає 3 грн за платіж, незалежно від суми чеку”.

“Оплачувати комунальні рахунки стало набагато простіше та швидше, використовуючи переваги сучасного банку, такого як ПриватБанк, - розповідає кіровоградка Людмила Коцюба. - В ПриватБанку працює одразу декілька каналів для оплати комунальних платежів: це і каса, і Термінали самообслуговування, і Приват24 , і Мобільний додаток Приват24 , навіть можна оплатити за безкоштовним телефоном 3700. Неймовірна послуга для тих, хто зайнятий чи забудькуватий - Регулярний платіж,  коли банк самостійно оплачує все за тебе. Взагалі феєричний Мобільний додаток Фотокаса, який фотографує квитанцію, а співробітники ПриватБанку самі знають, як оплатити швидко та вчасно. Та найбільше, що мені подобається у Приваті - це свобода вибору, коли клієнт сам може обрати той варіант, який для нього найбільш вигідний та зручний”.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Коментарі