Магазин “Умка” та ПриватБанк стали партнерами




Магазин дитячих товарів  "Умка", який знаходится за адресою пр.Правди,2-Г, долучився до програми “Миттєва розстрочка” ПриватБанку.
 
6.jpegТепер батьки можуть купувати якісні дитячі речі, не переймаючись їх ціною.  ПриватБанк  пропонує кіровоградцям стати власником широкого асортименту дитячих товарів у магазині “Умка”, починаючи від пелюшок закінчуючи дитячими колясками, не лише за за доступними цінами. Клієнти Банку можуть оплачувати тільки  частину вартості придбаних речей, решту ж суми повертати в перебігу обраного часу.
 
Програма "Миттєва розстрочка" дозволяє купувати як товари, так і послуги в розстрочку, з можливістю вибору кількості частин, на які буде розбита сума покупки. Оформити послугу можна відразу на касі магазину - партнера, достатньо тільки повідомити продавцеві, що ви хочете скористатися даною програмою і розплатитися карткою ПриватБанку. Договором при цьому стає чек про покупки з POS-терміналу .
 
7.jpeg"Скориставшись послугою “Миттєва розстрочка” ми можемо робити як собі так і своїм близьким чудові подарунки, - розповідає Олена Сивиринчук, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку.  - Яка жінка не мріє про дорогі прикраси? Тим більше, що скористатися сервісом так просто, достатньо мати картку ПриватБанку і вибрати коштовність на свій смак.".
 
“Рішення про встановлення терміналу, який дає можливість клієнтам розраховуватись банківськими картками, я прийняла давно, - розповідає Людмила Чистякова, власниця магазину дитячих товарів “Умка”. - А ось обрати  найбільш цікаву та вигідну для мене, як підприємця, пропозицію серед безлічі запропонованих, не наважувалась. Та коли відділення “Привокзальне” стало нашим сусідом, тут сам Господь велів (посміхається). Зупинилась на  можливості продавати  свій товар в розстрочку, скориставшись сервісом “Миттєва розстрочка”. Головним аргументом стала можливість отримувати  кошти у повному обсязі на наступний день, нічим при цьому не ризикуючи.  Ця програма ПриватБанку надає можливість клієнтам придбати облюбований товар, а мені - збільшити товарообіг та доходи.  

8.jpegНа сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" пропонують більше 150 Кіровоградський торгівельних точок різного напрямку - від продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і автомобільних послуг .
З кожним місяцем кількість таких точок буде тільки рости, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу. Наразі користуватись покупкою уже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами.
 
В Кіровоградській області з початку року за програмами "Миттєва розстрочка" і "Оплата частинами" було здійснено  більше 3000 покупок на загальну суму у 7млн.грн. Скористатися можливістю даних програм можна в майже 500 торгових точках області, перелік яких можна знайти на сайті ПриватБанку.
 
ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі