Кіровоградські пенсіонери оплачують комунальні послуги в ПриватБанку безкоштовно

Найбільш соціально незахищена частина українців - пенсіонери. Низький рівень пенсій та високі ціни на прожиття заставляють людей поважного віку рахувати кожну копійку. Тому не дивно, що введення комісій на оплату комунальних послуг шокує та пригнічує.  

Ми дбаємо про кожного нашого клієнта, а пенсіонери - це наше все, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому не лише оформлення банківських карток, зняття готівки в банкоматах, навчання фінансовій грамотності для пенсіонерів - безкоштовне. Ми пропонуємо їм оплачувати усі комунальні послуги у ПриватБанку без комісій та прихованих тарифів”.

Пенсійне обслуговування - це соціальна програма ПриватБанку. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводиться без стягнення комісії.  Користуючись пенсійною карткою,  можна навіть отримати  надбавку до пенсії. Банк нараховує відсотки на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці.  

“Таке щастя, що я отримую пенсію у ПриватБанку,  - розповідає кіровоградка Любов Боженко. - Тут тобі і відділення на кожному кроці, і можливість користуватись Приват24, і оплата комунальних платежів безкоштовна. Спочатку навіть не вірилось. Поки сама сто раз не спробувала. Тепер я і своїм подругам розповідаю, що з пенсійною карткою ПриватБанку комунальні платежі - безкоштовні”.

Як свідчить статистика, 25%  кіровоградських пенсіонерів  отримують свою пенсію на картку ПриватБанку. Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 5,5 тис нових пенсійних рахунків.

Для пенсіонерів, які обмежені в пересуванні,  існує послуга  доставки пенсійних карток додому.  Крім того, пенсіонери - власники карток ПриватБанку можуть без комісій знімати свою пенсію і в банкоматах інших українських банків, комісійні за користування послугами "чужих" банкоматів автоматично оплачуються самим банком, а не клієнтами.

ПриватБанк  безкоштовно обслуговує не тільки пенсіонерів.  Пенсійний фонд України не сплачує жодної копійки ПриватБанку за виплату пенсійних коштів.  

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів чоловік користується пенсійними депозитними програмами банку.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі