Компанія “Агроресурс” впровадила для дітей своїх працівників навчання з фінансової грамотності

4.jpgКіровоградська компанія “Агроресурс” запросила тренерів БізнесШколи ЮніорБанку стати наставниками їх власних дітей у освоєнні світу бізнесу та фінансів.


Кіровоградська компанія “Агроресурс” запросила тренерів БізнесШколи ЮніорБанку стати наставниками їх власних дітей у освоєнні світу бізнесу та фінансів.

4.jpgУже на першому занятті 16 юних бізнесменів від 5 до 14 років, чиї батьки - співробітники компанії “Агроресурс”,  ознайомились з банківською системою, навчались правилам вибору банківської установи, а також пройшли курс молодого банкіра - прийняли участь у цікавому бізнес-квесті.

“Це вперше в Україні, коли провідна українська компанія стала нашим партнером не лише в бізнесі, але й у навчанні та вихованні покоління майбутніх успіших українців, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - За згодою керівництва та співробітників компанії ми запросили їх чад до навчання в  унікальній українській дитячій БізнесШколі ЮніорБанку. Через мультяшно-ігрову програму навчання ми весело та швидко допомагаємо освоїти основи економіки, бізнесу і фінансів, що немаловажливо не лише у повсякденному житті, а і в майбутньому - для вибору професії та життєвого шляху”.
3.jpg
Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів . Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. А унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

“Наші діти були у захваті, - ділиться враженнями Діна Содоль, керівник відділу трудових ресурсів компаннії “Агроресурс”. - Один поперед іншого намагалися розповісти все зразу і в ролях. ПриватБанк - лідер не лише у бізнесі, але й мріях наших дітей. Це дуже чудово, що є така програма, яка дає такі чудові результати, та імпонує не дорослим, а дітям, відповідає їх бажанням”.

2.jpgОсвітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. У  рамках цього проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.





agroresurs LOGO.jpgКомпанія Агроресурс - один з основних операторів на ринку України, метою якого є комплексне матеріально-технічне забезпечення аграріїв. Займається
продажем сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва і запасних частин до неї. Є офіційними представниками заводів-виробників. Крім того, займаються реалізацією оригінального посівного матеріалу, засобів захисту рослин та мікродобрив від всесвітньо відомих торгових марок Піонер, Сингента, Монсанта, Дюпонт, Баєр.

Коментарі