Служба онлайн-замовлення таксі Приват24 розширює сервіс в Одесі

Приват24 розширює можливості служби онлайн-замовлення таксі в Одесі. Як повідомили в банку, тепер одесити зможуть викликати таксі «Браво» через Приват24. Замовити таксі, розрахувати вартість і оплатити поїздку банківською карткою можна за дві хвилини через веб-версію онлайн-банку або в мобільному додатку Privat24.
«Тепер одеситам і гостям південної столиці викликати таксі набагато простіше та швидше через Інтернет, ніж чекати на з’єднання з оператором, тим більше Ви одразу отримуєте вартість поїздки й оплачуєте її, – зазначає керівник Південного регіонального управління банку Олена Яколіна. – Унікальна для Одеси перевага служби замовлення таксі Приват24 – це миттєва оплата поїздки карткою, що гарантує якість і безпеку користування таксі як для пасажирів, так і для водіїв».
Викликати таксі через Приват24 можна за кілька кліків. Ця чудова функція дозволяє відразу зробити розрахунок вартості поїздки, вибрати бажаний клас автомобіля й оплатити поїздку платіжною карткою.
На сьогодні в Приват24 можна замовити й оплатити послуги таксі в 22 українських містах. Інтернет-банком Приват24 користуються понад 4,6 млн жителів України, ще понад 2 млн осіб використовують для проведення банківських операцій мобільний додаток Privat24.

Коментарі