«Епіцентр» підключився до інфосервісу Приват24

Національна мережа гіпермаркетів «Епіцентр К» і ПриватБанк запустили спільний проект, що допоможе користувачам Приват24 завжди бути в курсі акцій і спецпропозицій у магазинах мережі.

Як повідомили в банку, інформація про акції в мережі «Епіцентр К» уже доступна всім користувачам на сайті онлайн-банку Приват24 та в мобільному додатку.

Як повідомили в прес-службі «Епіцентр К», клієнтам Приват24 видно поки далеко не всі діючі в мережі товарні пропозиції, а тільки ті, інформацію про які розміщено на офіційному сайті компанії.

На думку банкірів, упровадження передових технологій комунікацій між споживачами та ритейлом дозволить найбільшому ритейлеру України стати ще ближчим до своїх покупців, а мільйонам клієнтів Приват24 – бути завжди в курсі найвигідніших пропозицій та акцій.

На сьогодні онлайн-банком Приват24 користуються майже 5 млн жителів України, з них кожен другий використовує для проведення банківських операцій мобільний додаток Privat24.

Національна мережа «Епіцентр К» – лідер непродуктового ритейлу та налічує 40 гіпермаркетів загальною площею близько 1 млн м2 по всій Україні.

Коментарі