Безконтактні картки ПриватБанку тепер працюють на всіх станціях київського метро

Користувачі безконтактних карток MasterCard ПриватБанку тепер зможуть оплачувати картками проїзд у Київському метрополітені на будь-якій станції метро. Як повідомила прес-служба банку, можливість безконтактної оплати проїзду сьогодні доступна на всіх 52 станціях столичної підземки.

Наша безконтактна картка стала для пасажирів метро зручним і вигідним аналогом звичного проїзного, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Оформити картку можна легко в будь-якому відділенні ПриватБанку та користуватися нею як для оплати в метро, ​​так і для оплати покупок по всьому світі».

За даними метрополітену, клієнти ПриватБанку є найактивнішими користувачами послуги безконтактної оплати проїзду. Щодня картками MasterCard ПриватБанку оплачується дві третини поїздок у київському метро.

Кияни та гості столиці зможуть безкоштовно оформити банківські картки для швидкої оплати поїздок у метро в будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо протягом перших 30 днів з моменту отримання картки оплатити нею не менше 7 поїздок у київському метро, ​​ПриватБанк поверне клієнтові повну вартість випуску картки (50 грн за стандартні картки з PayPass і 100 грн за картки World). Також у рамках акції ПриватБанку та MasterCard до кінця 2015 року вартість кожної десятої поїздки в метро, ​​оплаченої карткою, буде повертатися на картковий рахунок.

Коментарі