Перші кроки до власного капіталу кіровоградцям пропонує зробити ПриватБанк

Безбідне та щасливе життя - мрія чи не кожного українця.  Заможними не обов’язково нарождуватись, хоча це теж непогано. Заможним може стати кожен, досить лише не боятись зробити перші кроки. До речі, починати навчатись накопичувати можна у будь-якому віці.

“Ми навчаємо усіх наших клієнтів - від юніорів до пенсіонерів, простим істинам, які відомі людству ще з давніх-давен, - розповідає Анатолій Росолов, керівник Направлення Заощадження Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Пам”ятаєте, ще Б.Франклін говорив, що слід витрачати на один пенс менше, ніж заробляєш. На особистому прикладі ми показуємо, як розпочати накопичувати свій перший капітал. Унікальний додаток “Скарбничка” ПриватБанку допоможе непомітно, навіть для себе, зібрати приємну суму, яка допоможе здійснити мрію”.

“Скарбничка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, перечікувати черги, досить лише підключити таку послугу в Приват24, в банкоматі чи  терміналі самообслуговування. Але якщо ви бажаєте - можна звернутись у найближче відділення ПриватБанку, де співробітники за одну хвилину підключать вас до цієї послуги.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

“Якось у віддленні мені запропонували спробувати накопичувати, хоча скажу відверто, особливого бажання у мене не було. Я була впевнена, що накопичувати з моєї мізерної пенсії - неможливо, - ділиться кіровоградка Катерина. - Вирішила спробувати, тим більше, що накопичені кошти можна будь-якої миті зняти та витратити. 100 грн щомісячно автоматично Банк перераховував з моєї пенсії на “Скарбничку”. Я навіть забула про те, що у мене накопичуються кошти. Уявіть мою радість, коли через рік я виявила 1449 грн (це сума разом з відсотками - справді 20 відсотків річних). На радощах придбала невеличкий кухонний гарнітур”.


Важливо не тільки ні за яких обставин не витрачати відкладені кошти, але й отримувати на них прибуток. Сьогодні ПриватБанк пропонує 20% річних на суму накопичених коштів.

Майже 60 тисяч жителів Кіровоградської області долучились до унікальної послуги від ПриватБанку “Скарбничка” з початку нинішнього року, в т.ч. більше 20% через мобільний додаток. Для порівняння, за аналогічний період  минулого року кількість жителів регіону, які накопичували за допомогою “Скарбнички” складала 32 тис

Коментарі