Кіровоградців зустрічає оновлене приміщення mіddle-offіce


Сьогодні відбулося урочисте відкриття оновленого, після ремонту та редизайну,  приміщення mіddle-offіce Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

2015_12_28_3199.jpg
“У нас сьогодні декілька свят - і 20-річчя нашої філії і відкриття після ремонту оновленого приміщення mіddle-offіce, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Свято ми вирішили провести нашим колективом, у затишному сімейному колі, без пафосу та помпезності. Запросили лише нашого давнього друга, владику Боголепа, який освятив приміщення та благословив наш колектив на плідну працю”.

2015_12_28_3181.jpg“Надзвичайно приємно, що співробітники  ПриватБанку запросили саме мене для такої благої місії,- ділиться владика Боголеп. - Ми з ПриватБанком давні друзі, тому я без вагань згодився. Благословляю весь колектив на мир, злагоду та добробут. Ми товаришуємо не один рік, і я знаю про всі ваші добрі справи, благодійні допомоги. Дай вам Бог усіляких гараздів, аби ви й надалі могли допомагати та підтримувати усіх, хто цього потребує”.
 

2015_12_28_3230.jpg 
На відкриття оновленого приміщення mіddle-offіce банкіри запросили найважливіших клієнтів - юніорів. Спочатку усі переглянули три найкращі  відео-привітання приватівців з 20-річчям. А потім діткам запропонували спробувати себе у найцікавіших майстер-класах: кард-мейкінг, малюнки на воді, техніці канзаси, тінго-тінго, коллаж тощо, які провели викладачі Кіровоградського ДЮЦ та надзвичайно талановита кіровоградська майстриня з скрапбукінгу Ольга Масло.  Спільна творча праця, смаколики та соки, новорічне привітання від справжнісінького діда Мороза та подарунки кожному нагадали не лише юніорам, а й приватбанківцям про радість та таємничість новорічних свят.   

“Це неймовірно! - ділиться враженнями юніор Владислав Нікітенко , - так класно було, ми не лише навчилися робити малюнки на воді, що неймовірно класно,  але й отримали 33 задоволення. Це і відео-привітання від інших юніорів, жаль, що ми такого не зробили, отримали б і ми приз, можливо)): і майстер-класи, і привітання від діда Мороза із іграми та піснями і супер-подарунки. Дякуємо ПриватБанку, ЮніорБанку і усім-усім, хто організував для нас таке незабутнє свято”.




12.JPG
09.JPG
ПриватБанк – банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі