З днем народження та перемогою у конкурсі привітав ЮніорБанк юну кіровоградку

Свій 7 день народження та перемогу у конкурсі “Вперед до знань!” 20 січня святкувала юна кіровоградка Полуянов Ксенія.

З 1 липня 2015 року  на постійній основі ЮніорБанк спільно з MasterCard проводять конкурс серед юніорів “Вперед до знань!”. Учасником конкурсу може стати кожен, хто мріє навчитися писати вірші або спробувати вітражного розпису, бажає стати чемпіоном східних єдиноборств або фігурного катання. Основна вимога - мати карту Юніора, зареєструватись в акції  та написати про своє бажання навчитись чомусь. Переможцем стане той, за чию мрію віддадуть найбільше голосів.

“Ну хто з нас не мріяв у дитинстві? - посміхається Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮнірБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - У наших юніорів мрії зовсім не дитячі. Воне мріють не про іграшки чи подорожі, вони мріють навчитися чогось нового. А ми, аби почути кожну дитину, дізнатися, яких нових знань та вмінь їй хотілося б набути, організували саме такий конкурс. І наша мета - дати шанс кожному здійснити свою мрію. Діти мають знати, що всі мрії збуваються”.

“Я мріяла навчитися кататися на ковзанах, - розповідає Ксенія Полуянов,  
переможниця  конкурсу. - Тому і написала про це. Дуже вдячна всім, хто проголосував за мою мрію, і завдячуючи кому я отримаю безкоштовний майстер-клас на кіровоградському катку “Слайз”. А ще, вдячна за подарунок до мого дня народження. Тепер годинничок від ЮніорБанку буде нагадувати мені про цю подію”.

ЮніорБанк та MasterCard допоможуть здійснити мрію кожного!

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі