122 млн грн довірили жителі Кіровоградщини ПриватБанку у останньому кварталі минулого року


Єдиним надійним способом збереження і примноження статків для пересічного українця залишаються депозитні вклади. Обираючи банківську установу для розміщення грошей, слід звернути увагу на надійність, стабільність роботи протягом останніх років, розгалуженність мережі та кількість відділень.

Лише за останній квартал минулого року вкладники Кіровоградської філії ПриватБанку розмістили на депозитних рахунках 122 млн грн.

“Ми намагаємось пояснити кожному клієнту, що лише у Банку його гроші будуть не лише надійно зберігатись та примножуватись, - розповідає Анатолій Росолов, керівник напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.  - Сьогодні ми пропонуємо оформляти депозити за кілька хвилин, зручно сидячи вдома чи в офісі, не турбуючись про черги чи інші незручності. Оформлення депозитного вкладу через Інтернет або мобільний додаток "Мої вклади" набагато зручніше і швидше укладення договору у відділенні банку. Якщо клієнт вибирає варіант внесення коштів готівкою, а не з картки, то він може протягом 30 днів внести гроші на свій депозит у будь-якій касі або терміналі самообслуговування ПриватБанку”.

ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online, що дає можливість самостійно відкривати депозитні рахунки в Приват24, миттєво розмістити гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати або знімати гроші з депозитного рахунку, контролювати в режимі реального часу залишки на депозитному рахунку та спостерігати, як стабільно зростають доходи на процентному рахунку.

 ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У регіональній мережі працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії - по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua   

Коментарі