22 млн грн страхових виплат отримали клієнти ПриватБанку лише у ІV кварталі минулого року

Життя непередбачуване та переповнене сюрпризами. Інколи вони приємні і радісні, а інколи викликають біль та непередбачувані витрати. Неприємні сюрпризи призводять не лише до фінансових витрат: на медикаменти і лікаря. Аби неприємна ситуація не позбавила нас на певний час фінансового підґрунтя,   слід завжди мати “подушку безпеки” - страхування “Захист на кожен день”.

Майже 32 тис кіровоградців подбали про свій захист у минулому році та оформили страхування від нещасних випадків.
ПриватБанк та компанія «Інгосстрах» пропонують своїм клієнтам турботу та безпеку -   “Захист на кожен день” . Лише за 20 грн на місяць клієнти ПриватБанку отримають  страхування від непередбачуваних обставин, нещасного випадку, що передбачає страхове покриття у сумі до 50000 грн на одну особу.  

Оформити поліс можна у відділенні банку чи online (на сайті ПриватБанку або у Приват24) за 5 хвилин. Страховка діє по всьому світу цілий рік, а подача документів на виплату грошей та виплата здіснюються  швидко.   


“Я не лише першокласниця, я ще й юніорка, - розповідає Вікторія Кундус, юна жителька м.Долинська, що на Кіровоградщині. - Такі довжелезні канікули були,  ну як можна всидіти вдома? От ми і пішли з мамою до дитячого центру. Скакала на батуті, і не зогледілась як ляпнулась. Звернулись до лікаря. Тепер маю ходити у гіпсі цілий місяць. Спочатку засумувала, та ще й гіпс такий некрасивий - білий-білий. З лікарні пішли з мамою до магазину, де я скористалась карткою Юніора та придбала кольорові олівці і фломайстери. Тепер не нудьгуватиму, а буду розмальовувати всій гіпс)):. А мама, глянувши на мою карту Юніора, згадала, що застрахувала мене від нещасного випадку”.

“Я дійсно вже й забула, що за порадою фахівця ПриватБанку оформила страховку доні, - продовжує пані Оксана, мама Вікторії. - Так приємно, що лише за декілька хвилин я подала документи у відділенні. А вже за пару годин отримала СМС-повідомлення про надходження коштів на картку”.

Сьогодні уже більше 1,75 млн. клієнтів ПриватБанку застрахували себе и своїх близьких від нещасного випадку.

За IV квартал минулого минулого  року 9,6 тис. клієнтів ПриватБанку (Україна) отримали страхові відшкодування на суму 22,1 млн грн по продукту "Захист на кожен день". Середня сума страхової виплати склала 2300грн.

825 жителів області минулого року отримали отримали виплати за страховими випадками у сумі 1,65 млн грн. Оформити страховку можна у будь-якому із 64 відділень ПриватБанку Кіровоградщини.

Коментарі