Майже 6 тисяч жителів області користуються сервісами “Оплата частинами“ та “Миттєва розстрочка





oplata-chast-ua.png


Спад рівня життя пересічного українця призвів до значного зниження його купівельної спроможності. Така ситуація негативно впливає на малий та середній бізнес, який сьогодні тримає на своїх плечах економіку України. Аби вийти з цього замкненого кола, ПриватБанк пропонує унікальну послугу -   “Оплата частинами” , яка надає змогу купувати будь-який товар на виплат, без переплат та прихованих комісій та “Миттєва розстрочка” (з переплатою лише 2,9%).
Джинси.jpeg
Магазин  “Джинси”, який можна знайти за адресою: вул. Преображенська, 7А ( у ТЦ MIX), теж долучився до цих сервісів ПриватБанку, ще раз підтвердивши їх актуальність та зручність. А клієнти ПриватБанку отримали чудову можливість дефілювати у супермодних новесеньких джинсах, оплачуючи їх вартість у три платежі.

“Ми вже спробували дані програми у мережі наших магазинів “Люсі”, тому й без зайвих запитань згодились на запровадження цих сервісів у магазині “Джинси” - розповідає Андрій Лапоногов, власник магазину “Джинси”. - Наші клієнти можуть скористатись не лише можливістю купувати товар на виплат, але й отримати приємний та вигідний Бонус - 5% на кожен придбаний товар. Останнім часом ціни на товар, які залежать від курсу валют, значно зросли, і не кожному по карману придбати омріяний товар. Тому така послуга надзвичайно актуальна. Співпраця з ПриватБанком дала нам змогу не лише не втратити свої постійних клієнтів, але й залучити нових. Це дуже гарна підтримка як для наших відвідувачів, так і для нас, підприємців”.

За допомогою сервісів “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та нерви. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом Сhast або на власній сторінці у Приват24.

“Сервіси “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” та “Бонус плюс” високо оцінили підприємці Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств- партнерів,  - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, збільшує товарообіг”.   

В минулому році загальна сума договорів, укладених жителями області за програмами  “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка”  ПриватБанку склала майже 40 млн грн.

Коментарі