Мода на виплат

Магазин “Браво Мода”, що у самому центрі міста - по вул. В.Перспективній,40 (у ТЦ Барва), та ПриватБанк допоможуть кіровоградцям стати вишуканими модниками.  

Приємний сюрприз чекає на кіровоградських поціновувачів стильного, сучасного та якісного взуття.  Відтепер купувати вищукане та повсякденне, дитяче, чоловіче та жіноче взуття можна на виплат - у три платежі, без відсотків та прихованих оплат. Крім того, кожен клієнт ще й  отримає приємний Бонус у розмірі 1% від вартості покупки на свій бонусний рахунок.


ОЧ и МР.png

“Програми ПриватБанку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” впевнено завойовує прибічників в регіоні, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Вже більше 3000 підприємств торгівельно-сервісної мережі області стали нашими партнерами та приєднались до цих унікальних сервісів".

Відтепер власники карток ПриватБанку, можуть дефілювати у якісному, сучасному, стильному взутті, не переймаючись його  вартістю. Клієнти магазину “Браво Мода” можуть купити навіть не одну пару і оплачувати їх частинами, не переплачуючи при цьому ні копійки.

Послуга оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі на виплат, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом Сhast або на власній сторінці в Приват24.


“Ми  робимо лише перші кроки в партнерстві з ПриватБанком, що стосується сервісів “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, - розповідає Вікторія Козюкова, власниця магазину “Браво Мода”. - Та результати вже радують. Маємо можливість пропонувати свій товар на виплат, не ризикуючи не отримати кошти. А ще, ці сервіси дають нам змогу збільшити кількість клієнтів та товарообіг, віідповідно”.

Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. До сервісу «Оплата частинами» підключено більше 30 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі України.

Коментарі