“Спортландія” пропонує знижки для клієнтів ПриватБанку


005.png


По весняному тепле сонечко нагадує про омріяний і такий довгоочікуваний сезон відпусток. Готуватись до екзотичного чи спортивного літнього відпочинку слід заздалегідь. Потрібно подбати не лише про маршрут, путівку та квитки, але й про відповідну екіпіровку.  А щоб відпочинок не прийшлось відкладати через нестачу коштів, магазин одягу  для активного відпочинку “Спортландія” та ПриватБанк пропонують зекономити на екіпіровці. Спортивний одяг та все необхідне для активного відпочинку можна не лише придбати в магазині на виплат, але й отримати приємні 3% знижок.

Магазин “Спортландія”, що розміщений у ТЦ “Копілка” за адресою: вул.50 рокiв Жовтня,1А, став партнером ПриватБанку, долучившись до програм “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” та Бонус Плюс.

Тепер вишуканий одяг, взуття, інвентар для активного відпочинку став доступний   усім кіровоградцям. ПриватБанк дає змогу кожному кожному відчути себе ексклюзивним клієнтом та купувати якісні,і не завжди дешеві товари для оздоровлення чи занять спортом, оплачуючи їх частинами карткою Універсальною ПриватБанку.

“Це вже не перший наш магазин, який користується зручними та вигідними послугами “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” та “БонусПлюс”, - розповідає Павло Кусков, директор магазину “Спортландія”. - Ці програми ПриватБанку дають нам можливість не лише втримати наших постійних клієнтів, але й збільшити їх кількість.  Ми з ПриватБанком вже не просто партнери, ми - справжні друзі. Разом ми підвищуємо і престиж моїх торгівельних закладів і кількість задоволених клієнтів”.

В минулому році загальна сума договорів, укладених жителями області за програмами  “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка”  ПриватБанку склала майже 40 млн грн.


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua

Коментарі