Ще двоє щасливчиків оплатять комуналку за рахунок ПриватБанку




Переможцями грудня акції ПриватБанку та MasterCard стали кіровоградці Ігор Шкуренко та Вікторія Півень, які  й отримали по тисячі гривень кожен на свій картковий рахунок для оплати комунальних послуг.


“Дружба з ПриватБанком у нас уже не один рік, - ділиться Вікторія Півень. -  Я вже навіть і не уявляю, як ми раніше й жили без Приват24. Зручно, швидко, легко та безпроблемно. Хочеш - комуналку оплачуєш, хочеш - квитки купуєш, а хочеш - інтернет-покупки оплачуєш. В черговий раз оплачувала комунальні платежі, як з’явилася рекламна заставка про акцію. Ну, чому б не спробувати, всього ж один клік. Коли ж прийшло СМС-повідомлення про перемогу, я вже й забула, що приймала участь. У моєму рідному відділенні мені підтвердили, що саме я стала переможницею грудня.От правду говорять, що виграють лише ті, хто не лінується приймати участь)):”.

2016121113711.jpgПриватБанк та MasterCard пропонують кіровоградцям прийняти участь у шаленій акції, яка стартувала 1 листопада і триватиме до 31 січня 2016 року. Учасником акції може стати кожний клієнт ПриватБанку, якому вже виповнилось 16 років. Для цього варто лише зареєструватись на сторінках ПриватБанку (pb.ua/plat) або (promos.privatbank.ua), потім здійснити від 5 комунальних платежів у Приват24 (розділ “Мої платежі”) зі своєї картки MasterCard на загальну суму від 500 грн. Головний переможець отримає подарунок – 1 000 грн на оплату комунальних послуг. Щомісяця переможцями ставатимуть 50 клієнтів з усієї України. Перші 100 000 клієнтів, які зареєструються та виконають умови акції, отримають 5 грн на рахунок мобільного телефону.
“Побачив рекламу акції та й вирішив прийняти участь, чому б і ні. Адже щомісячно оплачую не менше 5 рахунків, та й сума підходяща, - ділиться враженнями переможець акції Ігор Шкуренко. - Звичайно ж, мав надію на перемогу, але вона була дуже маленька. Не звик я вигравати у акціях. А повідомленння від банку зразу ж підняло настрій, навіть не повірив одразу”.

З ПриватБанком оплата комунальних послуг в Приват24 з неприємної та нудної місії перетворилась на цікаву гру.

В Приват24 клієнт може самостійно стежити за всіма пересуваннями грошей на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги комунальними підприємствами міста. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, так як не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій. Від впровадження цієї послуги виграють не тільки клієнти, але й місто, оскільки вона дозволяє зробити надходження комунальних платежів від населення більш регулярними, що значно спростить роботу комунальних підприємств.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Коментарі