ПриватБанк запустив найбільший в Україні безкоштовний торгівельний майданчик ПриватМаркет

Корпоративні клієнти ПриватБанку тепер легко знайдуть нових покупців і партнерів серед понад 700 000 підприємств, які обслуговуються у банку.

ПриватБанк запустив найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик ПриватМаркет, що дозволить компаніям і підприємствам представляти свої товари і послуги та безпосередньо брати участь у тендерах, у тому числі й державних закупівлях.

«Ми хочемо допомагати нашим клієнтам не тільки у фінансових питаннях, але й у продажах. Потужний інформаційний майданчик ПриватМаркет стане зручним посередником між виробниками та покупцями, – говорить IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет. – У нас величезна клієнтська база, і ми залучимо до ПриватМаркету практично всіх наших клієнтів, завдяки чому конкуренція між постачальниками стане більш ефективною та прозорою».

Після реєстрації, що забирає 2 хвилини, підприємства зможуть публікувати інформацію про себе, свої товари та послуги. Окрім того, учасники ПриватМаркету зможуть брати участь у тендерах, у тому числі в державних тендерах системи ProZorro. Користувачі системи зможуть ставити оцінки та писати відгуки про своїх контрагентів, що будуть відображатися в Приват24.

Однією з головних переваг торгового майданчика для продавців стане можливість отримання додаткових кредитних лімітів, які спеціально для покупок на ПриватМаркеті ПриватБанк буде виділяти як для фізичних, так і юридичних осіб.

Сьогодні в ПриватМаркеті запущено тільки B2B-частину (підприємства можуть шукати покупців і партнерів серед інших підприємців). А вже в березні 2016 року банк планує запустити й другу частину ПриватМаркету – для приватних осіб. У рамках цієї програми клієнти зможуть легко й знаходити споживчі товари, й оформляти на них кредит у декілька кліків.

Коментарі