Клієнта ПриватБанку визнано переможцем національної акції Visa #маленькіперемоги

Київ, 25 лютого 2016 р. – В Україні завершилася національна маркетингова кампанія #маленькіперемоги з Visa ведуть до великого подарунка! для держателів карток Visa. Участь в кампанії могли взяти всі українці, незалежно від того, клієнтом якого банка вони є. Для цього необхідно було розраховуватися за регулярні покупки карткою Visa та реєструвати чеки на сайті www.visa.com.ua. Таким чином кожний мав шанс виграти грандіозний приз від Visa – автомобіль Renault Duster.

Щасливою власницею автомобіля Renault Duster стала Ірина Губа, держатель картки Visa ПриватБанку.
«Платити карткою для мене вже скоріш добра звичка, яка допомагає економити час і відстежувати витрати. Коли я дізналася про акцію #маленькіперемоги, процес покупок перетворився ще й в захоплюючу гру: я намагалася розраховуватися за будь-яку покупку карткою Visa і старанно реєструвала кожен чек для участі в розіграші. Безмежно щаслива, що одна з таких оплат принесла мені успіх і ключі від Renault Duster!», зазначила Ірина, переможниця кампанії.

В цілому за весь період з 7 грудня 2015 по 7 лютого 2016 р. в акції взяли участь більше 24 000 унікальних держателів карток Visa, які зареєстрували для участі в розіграші автомобіля Renault Duster  більше 265 000 транзакцій. Середня кількість транзакцій по одній картці Visa, які були зареєстровані для участі в кампанії #маленькіперемоги, – 11, при цьому рекордна кількість транзакцій по одній картці Visa склала 428 транзакції. Середня сума по чеку – близько 310 грн.

«Ідея кампанії #маленькіперемоги в тому, що безготівкові платежі за картками Visa - це перш за все легко і зручно. Крім того, вони дозволяють контролювати витрати, роблять життя простіше і допомагають вам перемагати кожен день», - зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії та Вірменії. - «Ми високо цінуємо лояльність держателів карток Visa і хотіли б зробити досвід покупок з Visa ще більш приємним і вигідним для них. Від імені Visa щиро вітаю переможницю кампанії і бажаю ще більше перемог з Visa».

«Ми раді, що клієнт нашого банку став переможцем цієї національної акції. Безготівкові платежі за допомогою банківських карток давно вже стали для клієнтів ПриватБанку звичним і популярним способом не тільки оплати покупок, але і проведення будь-яких банківських операцій через смартфони або комп'ютери, - говорить директор Представництва ПриватБанку в м.Київ Сергій Волков. - Дякую Visa за такі захоплюючі акції та нові можливості для наших клієнтів, адже сьогодні Visa це не тільки зручні платежі, це і найбільш передові технології, які відкривають абсолютно нові можливості зручних і швидких платежів як для держателів карток, так і бізнесу».

Кампанія для держателів карток Visa проходила в Україні в період за 7 грудня 2015 р. по 7 лютого 2016 р. Визначення переможця відбувалося шляхом випадкового вибору серед усіх зареєстрованих транзакцій за картками Visa. Результати розіграшу доступні тут.

Коментарі