ПриватБанк запустив Папка24 – сервіс для українського бізнесу з обміну документами в електронному вигляді

ПриватБанк запустив papka24.com.ua – сервіс для полегшення життя приватним підприємцям і юридичним особам.
«Як зараз компанії зазвичай підписують між собою договори, акти та інші документи? Роздруковують два примірники та обмінюються ними через кур’єра, – говорить Дмитро Дубілет, ІТ-директор ПриватБанку. – З Папка24 Ви просто завантажуєте документ, у кілька кліків накладаєте на нього електронно-цифровий підпис (ЕЦП), надсилаєте його контрагенту, який також його підписує. І все!».
Папка 24 відкрита для всіх ПП і юр. осіб України, не тільки клієнтів ПриватБанку. Сервіс працює з усіма основними видами ключів ЕЦП – податкової, мін’юсту, ПриватБанку та багатьох інших. Використання безкоштовне.

Screenshot 2016-03-09 23.37.03.png
«Ми схрестили Gmail, Google Docs і ЕЦП, – говорить Дмитро Дубілет. – У дизайні ми спеціально запозичили багато в Google. У результаті сервіс вийшов дуже простим у використанні».
Папка24 дозволяє зберігати та систематизовувати за допомогою ярликів документи на своїх серверах (вони надійно зберігаються в потрійному екземплярі) або завантажити їх на свій комп’ютер з накладеними ЕЦП.
За словами творців сервісу, жодних проблем з перевіряючими органами через відсутність документів у паперовому вигляді виникнути не повинно. А якщо все ж якийсь чиновник не задовольниться електронним документом (що, з досвіду банку, дуже малоймовірно), для таких випадків створено спеціальний e-mail sos@papka24.com.ua, куди бізнесмени можуть поскаржитися – і тогді на захист користувача стануть юристи та PR-спеціалісти ПриватБанку.

«Ще одна причина, що може перешкодити Вам користуватися цим сервісом, – природний консерватизм, – зазначає Дмитро Дубілет. – Переконуйте своїх бухгалтерів і контрагентів жити по-новому! Як-не-як, на дворі XXI століття!»

Коментарі