Кіровоградці віддають перевагу придбанню квитків у Приват24

Більше 13,1 тис. залізничних квитків придбали жителі Кіровоградщини з початку року через сервіси ПриватБанку. Як показує статистика, найбільшу кількість - майже 7,5 тис. квитків жителі області придбали через Приват24. Відповідно до тих же статистичних даних,  у касах відділень було придбано майже 4,4 тис. квитків та 1,2 тис. квитків - у терміналах самообслуговування.

Сервіс продажу квитків на транспорт через Інтернет або термінал ПриватБанку став сьогодні одним із найпопулярніших  сервісів  не лише в нашій області, але й в Україні.  Зручно, і швидко, всього за декілька хвилин та кліків,  електронні квитки, які не потребуют обміну чи підтвердження,  можна придбати  на спеціальному сайті, у інтернет-банкінгу Приват24 , користуючись  мобільним додатком на смартфоні. Крім того, для зручності клієнтів, працюють сервіси продажу квитків і у терміналах самообслуговування та відділеннях ПриватБанку.

“Купувати квитки через Інтернет-банк Приват24 надзвичайно просто та зручно, - розповідає Олексій Харін, керівник Направлення масових платежів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Адже здійснити покупку квитка можна не виходячи з дому і буквально в пару кліків. Меню Інтернет-банку Приват24 не змусить нікого ні хвилюватись, ні нервувати. Воно зрозуміле та доступне навіть маляті. Якщо все ж  таки виникають проблеми, то онлайн-підтримка -  в допомогу кожному.  Окрім того, тільки в нашому банку покупці квитків можуть брати участь у різних акціях, які ми проводимо разом із MasterCard”.
 

Билет на поезд.png
Купучи квитки  через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку можна самостійно обирати потрібний рейс, потяг, зручне місце. Куплений електронний квиток не потрібно обмінювати на оригінальні паперові - достатньо пред'явити провіднику видану терміналом, чи прінтером роздруківку електронного квитка  з QR-кодом при посадці на потяг.

“В силу своєї професійної діяльності, більшу частину робочого часу я проводжу у відрядженнях, - розповідає кіровоградець Андрій Борисов. - Тому придбання квитків через Приват24 стало для мене вже звичним. Я не витрачаю дорогоцінний час на дорогу до залізничних кас, не нервую, чи є в наявності квитки. У будь-який час, навіть на ходу зі смартфона, я захожу в Приват24, обираю направлення, день та час. Сьогодні вже є можливість купувати квитки навіть на потяги з пересадками. Сервіс автоматично пропонує всі можливі варіанти з періодом очікування на проміжних станціях не більше трьох годин. Просто, зручно, комфортно”.

ПриватБанк не лише пропонує придбати квиток, але і консультує клієнтів та забезпечує підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон.

З початку нинішнього року  через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку кіровоградці  придбали більше 13 тисяч  квитків на поїзд, що у 10 разів більше, ніж за такий же період минулого року.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua

Коментарі