ПриватБанк запустив плагіни для швидкого підключення інтернет-магазинів до продажу в розстрочку


OpenCart

ПриватБанк запустив для онлайн-магазинів спеціальні плагіни для швидкого підключення продажів у розстрочку. Як повідомили в банку, технології Оплата частями» и «Мгновенная рассрочка» от ПриватБанка  від ПриватБанку дозволять інтернет-магазинам продавати будь-які товари в кредит до 24 місяців без процентів або з невеликою комісією.

«Можливість продажу товарів у кредит забезпечує гарантоване зростання обсягів продажів на чверть уже в перші три місяці після установки сервісу, – зазначає керівник проекту «Оплата частинами» ПриватБанку Євген Васильцов. – Продавець гарантовано отримує від банку повну вартість товару, також банк бере на себе всю роботу з контролю виконання клієнтом умов кредитного договору».

Українським інтернет-магазинам доступні плагіни продажів у розстрочку для популярних платформ Бітрікс, Magento и Оpencartt. Під час підключення можна вибрати будь-який з трьох варіантів продажів у кредит: «Оплата частинами» (коли кошти зараховуються відразу ж на рахунок продавця з утриманням комісії), «Миттєва розстрочка» (кошти зараховуються на рахунок продавця без утримання комісії) і «Гроші в періоді» (кошти зараховуються щомісяця, комісія утримується тільки з першого зарахування). Процедура реєстрації інтернет-магазину в сервісі відбувається онлайн і триває менше 5 хвилин.

Для покупця процедура оформлення розстрочки триває 30 секунд без документів і довідок про доходи. Досить вибрати товар на сайті магазину, спосіб оплати «Оплата частинами», зазначити реквізити своєї пластикової картки та підтвердити операцію за допомогою SMS-пароля. Після внесення першого платежу на електронну пошту покупця прийде лист із чеком про покупку, який є договором розстрочки.

За даними банку, тільки за перші дні після запуску плагінів розстрочки до сервісу підключилися 16 інтернет-магазинів (серед яких shyp-shyna.com.ua, ukostra.ua, zolotoy-standart.com.ua і book24.com.ua) і вже оформлено кредитних покупок на суму майже 300 тис. грн.
За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою chast.pb.ua або до керівника проекту «Оплата частинами» Євгена Васильцова на e-mail: evgenij.vasiltsov@privatbank.ua

Коментарі