Схоронність, надійність та безпеку гарантує ПриватБанк

Лише виглянуло перше весняне сонечко, а ми вже мріємо про відпочинок.  І зовсім не важливо, як і де ми плануємо його провести. Кожен має власну думку на цей рахунок. Але всі сходяться до однієї думки - аби не зіпсувати насолоду відпочинку, слід заздалегідь подбати про безпеку та схоронність найцінніших речей: важливих документів чи коштовностей.  

ПриватБанк рекомендує кіровоградцям зберігати найцінніше у банківських сейфових скриньках, і не лише під час відпусток.

Домашній сейф не може гарантувати повну безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Крім того, розміщення надійного сейфа в помешканні пов’язане із великими клопотами та суттєвими витратами. Наразі домашні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше.


“Пропонуємо кіровоградцям довіритись професіоналам та передати нам всі клопоти щодо зберігання цінностей, - розповідає Оксана Пасічніченко,  керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кожен наш депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків. Сейфові скриньки мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки”.

Клієнти ПриватБанку можуть обирати не лише розмір сейфу, залежно від обсягу майна, але й термін його оренди. Можна надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі або укласти тристоронній договір оренди. В такому випадку клієнт може мати доступ до сейфу лише спільно зі своїм партнером.

“Вже неодноразово я користувалась сейфовою скринькою ПриватБанку, - ділиться кіровоградка Наталія.  -  і як вирушала на відпочинок, і для зберігання цінних паперів. Я впевнена, що з моїми цінностями нічого не трапиться, і тому спокійно подорожую не переймаючись, а що там вдома, чи бува ніхто не вирішив перевірити мої статки. Чого доброго, а охочих до чужого добра вистачає”.

Вартість оренди сейфа залежить від терміну, а також розміру скриньки. Оренда невеликої скриньки  для зберігання документів чи коштовностей обходиться в середньому 10 гривень на добу.  

Кіровоградці можуть скористатись послугами депозитарію у регіональному управлінні, що знаходиться за адресою: вул.Преображенська, 26/70, відділенні “Богдана Хмельницького” (вул.Преображенська, 2), відділенні “Перспективному” (вул.В.Перспективна,8) та у VIP-центрі (вул.50 років Жовтня 1а)”. Сейфовими скриньками обладнані відділення №40, що у м.Світловодську (вул.Леніна,58) та у Олександрійському відділенні (пр-тЛеніна,122).

VIP-клієнти ПриватБанку можуть скористатись орендою сейфів в ПриватБанку (Європа), де вони зможуть зберігати: конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності. Сейфові скриньки відповідають положенню про вимоги щодо технічного стану та організації охорони приміщень банків Латвії. Персональний менеджер VIP- клієнта надасть повну консультацію щодо оренди сейфових скриньок у ПриватБанку(Європа).

ПриватБанк забезпечує повну схоронність майна і гарантує таємницю відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом.

Коментарі