Кіровоградський автоперевізник отримав народний кредит на 150 тис. грн

Приватне підприємство “Кривоносов” стало першим кіровоградським підприємством, якому жителі регіону довірили власні кошти, завдяки новому проекту підтримки малого бизнесу КУБ. 

Загалом  уже більше 4 млн грн інвестували українці в малий бізнес на інтернет-майданчику КУБ (Кредити Українському Бізнесу).

“Повірте, така пропозиція надихає і тих, хто створив цей майданчик, і власників малого бізнесу, від яких ми щоденно отримуємо десятки заявок на залученння інвестицій, - розповідає  Вікторія Приймак, керівник направлення по реалізації послуг клієнтам малого бізнесу  Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми впевнені, що кількість таких заявок зростатиме з геометричною прогресією. КУБ - це набагато більше, ніж мікрокредит чи позика, це інформаційна підтримка, страхування, перекази та платежі. Таку кількість послуг не можна отримати у звичайній банківській установі. Чого лише варта інформаційна підтримка, яку потребують наші підприємці не менше, ніж кошти”.

Малий бізнес Кіровоградщини має можливість отримати фінансову підтримку власних земляків, які розуміють важливіть розвитку економіки регіону, створення нових робочих місць.  
“Ми розпочали цей проект, щоб підтримати малий бізнес, – продовжує Вікторія Приймак. – Саме такий вид підприємництва врятує економіку не лише регіону, але й держави вцілому. Питання самозайнятості сьогодні мають більшу вагу, ніж різні інфраструктурні проекти. Будь-який інфраструктурний проект може надати роботу нехай сотні, тисячі працівникам. Що стосується самозайнятості - такий вид підприємництва забезпечить сотні тисяч, а то і мільйони робочих місць”.
“Я займаюсь автоперевезеннями з 2013 року. З ПриватБанком працюю з першого дня заснування власного бізнесу, - ділиться враженнями Владислав Кривоносов, директор приватного підприємства. - Про новий сервіс ПриватБанку мені розповіли у відділенні. Звичайно зацікавила можливість залучити недорогі ресурси, під менший відсоток, ніж кредитування. Такий сервіс -  як ковток свіжого повітря для малого та середнього бізнесу. Нам дуже потрібні інвестиції, які нададуть змогу нам стати на власні ноги, розвиватись”.

Інвестори мають можливість не лише отримувати вищі відсотки на свої заощадження, але й спостерігати за розвитком проекту, у який інвестували свої кревні. За рахунок прямого інвестування в бізнес,  без посередництва самої фінустанови, доходи інвесторів будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити. При цьому ПриватБанк, як організатор майданчика, бере на себе зобов’язання перекредитувати позичальника в разі, якщо він зіткнеться з труднощами під час погашення кредиту інвестору. Таким чином інвестор обов’язково поверне свої кошти та ще й з відсотками.
ПриватБанк надає можливість кожному бажаючому долучитись до програми розвитку рідного регіону - вигідно інвестувати гроші в чийсь бізнес.  Ретельний відбір проектів для фінансування забезпечить повний фінансовий захист інвесторів. Крім того, всі інвестиції будуть в повному обсязі застраховані страховою компанією “Інгосстрах”.

Коментарі