Приват24 роздає 300 грн на покупки в Answear.ua

Мультибрендовий інтернет-магазин Answear.ua за допомогою сервісу ПриватБанку «Чугайстер» запустив акцію, що дає можливість користувачам банківських онлайн-сервісів отримати святкові знижки на покупки одягу, взуття та аксесуарів провідних європейських брендів. У квітні всі клієнти ПриватБанку, які користуються банківськими картками для оплати товарів, послуг і переказу грошей у Приват24 та LiqPay, отримають гарантовану знижку на покупки в Answear.ua в розмірі 300 грн.

Щоб отримати подарунок від Answear.ua, потрібно просто розплатитися в Приват24 або LiqРay банківською карткою за будь-який товар або послугу, поповнити мобільний або зробити переказ на картку. Після завершення операції «Чугайстер» запропонує клієнтам безкоштовний промокод акції, який можна зберегти на електронну пошту або на свій мобільний телефон. Промокод діє під час покупок в онлайн-магазині Answear.ua та дає гарантовану знижку в розмірі 300 грн.

Центр електронного бізнесу ПриватБанку запустив сервіс «Чугайстер» в серпні 2015 року. Тепер у разі оплати товарів і послуг в інтернет-магазинах або Приват24 всі клієнти отримують безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній.

ANSWEAR.ua на ринку України з серпня 2015 року. Мультибрендовий інтернет-магазин пропонує понад 20 000 найменувань товарів 200 відомих та улюблених брендів, серед яких популярні (Mango, Vero Moda), спортивні (Adidas, New Balance), бренди вищої проби (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY). Міжнародну компанію ANSWEAR було створено в грудні 2010 року в Кракові (Польща). Сьогодні онлайн-магазини стильного та якісного одягу, зручного взуття, модних аксесуарів працюють у Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії та Україні.

Коментарі