ПриватБанк допоможе сплатити штраф, навіть якщо на картці закінчилися гроші

ПриватБанк відкрив власникам карток «Універсальна» можливість сплати штрафів поліції банківською карткою, навіть якщо на момент накладення штрафу грошей на картці недостатньо. Як повідомили в банку, можливість своєчасної сплати штрафів безготівковим платежем позбавить водіїв зайвих клопотів. При цьому банк не буде брати додаткових комісій за використання понадлімітних коштів.

«Можливість сплати штрафів до 1 000 гривень доступна всім клієнтам, у яких встановлено кредитний ліміт, незалежно від його суми та ступеня використання, – зазначив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Для карток «Універсальна» умови користування цією додатковою сумою такі ж, як і за звичайним кредитним лімітом».

За використання суми, що перевищує залишок за карткою, не передбачено жодної додаткової комісії. Наприклад, якщо заборгованість за карткою знаходиться в пільговому періоді і клієнт погасить усю суму заборгованості до 25-го числа наступного місяця, користування кредитом буде безкоштовним. Детальніше про пільговий період картки «Універсальна» читайте на сайті.

Коментарі