Жителька Кіровоградщини цілий рік отримуватиме додаткову пенсію від ПриватБанку

 Світлана Миколаївна Рокожиця із невеличкого селища Помічна, що на Кіровоградщині, стала переможницею акції “Друга пенсія”, яка стартувала у ПриватБанку 1 квітня нинішнього року. Тепер пані Світлана буде отримувати цілий рік дві пенсії: одну - від Пенсійного фонду України, а іншу - від ПриватБанку.

“Коли мені повідомили, що я стала переможницею, скажу відверто - не повірила, - ділиться враженнями пані Світлана. - В життті ще нічого не вигравала. Мені завжди здавалося, що переможцями усіляких акцій стають по домовленості. Хіба ж можна у таке повірити, аби ось так просто можна виграти таке щастя. Щиро дякую співробітникам банку, які розповіли про акцію, вмовили взяти участь і ще й допомогли зареєструватись”.

ПриватБанк запрошує усіх жителів області поважного віку прийняти участь в  унікальній акції, яка триватиме до 1 серпня  нинішнього року. Кожен клієнт,  який отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти виплату  "другої пенсії" від ПриватБанку та отримувати її цілий рік .  Переможці акції будуть обиратись кожні 2 тижні.  Трансляція розіграшу буде проводитися на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку.  Про дні та години трансляцій ПриватБанк буде повідомляти додатково.
"Щира вдячність ПриватБанку за можливість втілити мрію, якій чимало років, - додає пані Світлана. - У нас з чоловіком не було весільної подорожі, так склалося життя. Зараз він проходить курс лікування у обласному онкодиспансері та я впевнена, що скоро  піде на поправку. А перемога та такий суттєвий приз допоможуть нам здіснити нашу мрію - разом поїхати до Карпат".
В акції можуть приймати участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення картки для виплат.  Для цього слід лише зареєструватись та чекати на перемогу. У разі виграшу, клієнт отримає на картку для виплат суму, рівну пенсії, зарахованої на карту клієнта в місяці виграшу (сума після оподаткування).

Зареєструватись для участі в акції можна декількома способами: відправивши СМС-повідомлення з кодом 6344 на номер 3777, на сайті pb.ua/pensija, акція "Друга пенсія" або в Приват24, чи навіть у банкоматі.

“Якщо до цього часу у вас немає пенсійної картки ПриватБанку  - це не проблема, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Її можна безкоштовно, за лічені хвилини, оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо ви не маєте змоги відвідати відділення особисто, працівники нашого банку можуть здійснити доставку пенсійної картки додому”.  

Чим швидше Ви відкриєте карту і почнете отримувати виплати, тим більше у Вас шансів на виграш! Не забувайте про своїх родичів, знайомих і близьких, вони теж мають право на участь і перемогу!

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі