ПриватБанк запросив ветеранів АТО на зустріч із Ніком Вуйчичем

ПриватБанк і благодійний фонд «Допомагати просто!» запросили 400 ветеранів АТО з обмеженими фізичними можливостями на зустріч із Ніком Вуйчичем, яка відбудеться в Києві 7 квітня. Як повідомила керівник благодійних програм банку Ганна Павлова, спеціально викуплені банком 400 квитків на зустріч із цією унікальною людиною були передані учасникам АТО, Асоціації інвалідів України, волонтерам, представникам благодійних фондів.

«У кожного свої очікування від цієї зустрічі, але я впевнена, ніхто з гостей не залишиться байдужим, – говорить Ганна Павлова. – Нік народився з рідкісним захворюванням і, незважаючи на відсутність кінцівок, він живе повноцінним життям. Він побував уже в 60 країнах світу, а тепер приїхав до нас, щоб довести – неможливого не буває!»

Нік Вуйчич народився в Австралії з рідкісним спадковим захворюванням, що призводить до відсутності чотирьох кінцівок. Сьогодні Нік Вуйчич – відомий мотиваційний оратор, меценат і письменник, подорожує світом і надихає людей своїм життєвим подвигом, розповідаючи про віру, яка дає людині можливість подолати будь-які труднощі.

Коментарі